Türkiye 2-1 Avusturya

Kaan, Merih, Mert. Hepsine ayrı ayrı destan yazılır. Bence iyi oynadık. Umarım yarı finale de çıkarız.

Kuntzun berbat olması saçma sapan kadrolar kuran Montella'yı başarılı sağlamaz.

Montella'nın oynattığı oyun zaten kendisinin son yılların en iyi milli takım Td'si olduğunun kanıtı bu adamın iyi olması için daha ne yapması gerekiyor her gelen takıma 8-9 mu atsın ne istiyorsunuz.

Hocam bence abdülkerimin sesi az duyuldu ama sesi duyulduğunda hep kritik yerlerdeydi o yüzden beğeniyorum.

Bu işler belli olmaz kral. Ona bakarsan Avusturya bizi 6-1 yenmişti. Onu geç Hollanda'yı yakın bir tarihte 3-2 yendi. Ama bugün baktığın zaman Avusturya'yı eledik. Neden Hollanda'yı eleyemeyelim?

Avusturya Hollanda'yı yenmedi mi bizde yenebiliriz imkansız değil çok formdayız.

Bu işler belli olmaz kral. Ona bakarsan Avusturya bizi 6-1 yenmişti. Onu geç Hollanda'yı yakın bir tarihte 3-2 yendi. Ama bugün baktığın zaman Avusturya'yı eledik. Neden Hollanda'yı eleyemeyelim?

Hocam haklısınız ama verdiğiniz örnek çok saçma hazırlık maçından yola çıkmamak lazım.

@NNUE haklısın. Kesinlikle Kenan 90 oynatılacak bir oyuncu değil. Yediği pozisyonları başka futbolcu yese emin ol şu an mezara gömmüşlerdi. Sırf yakışıklı diye kimse sesini çıkarmıyor. Oraya kesinlikle Kerem Aktürkoğlu olması gerekiyor.

Hocam bence abdülkerimin sesi az duyuldu ama sesi duyulduğunda hep kritik yerlerdeydi o yüzden beğeniyorum.
Çok ağır, hantallaşmış. Ligdeki son 3-5 maçından belliydi. Samet'le Merih bu turnuvada çok daha iyi Kaan da stoper de daha iyi. Samet tek hatası dışında Portekiz maçında bile iyiydi aslında.

Hocam haklısınız ama verdiğiniz örnek çok saçma hazırlık maçından yola çıkmamak lazım.

O örnek saçma gelebilir diye diğer örneği de verdim zaten. Ayrıca hazırlık olsun olmasın oraya ana kadroyla çıktığımız halde 6 gol yedik.

Çok ağır, hantallaşmış. Ligdeki son 3-5 maçından belliydi. Samet'le Merih bu turnuvada çok daha iyi Kaan da stoper de daha iyi. Samet tek hatası dışında Portekiz maçında bile iyiydi aslında.

Samet kötü. Şu maçta merih yerine Samet olsa 6-1 kabusu tekrarlanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…