Portekiz’e yeniliriz, Mert Müldür, Kaan Ayhan ile olmaz.Kazandık ama bu maç beni endişelendirdi. Gürcistan'a haddinden fazla pozisyon verdik bence. Attığımız goller de plan meyvesi değildi.
Umarım Portekiz maçından da mutluluk verici bir skorla ayrılırız.
Bugünkü defansla Portekiz bize 5 6 tane sallar. Turnuvanın en güçsüz takımına tonla pozisyon verdik.
Forvet oynamıyor ki zaten forvetsiz oynuyoruz o kağıt üstünde forvet duruyor.
Portekiz'e yeniliriz, mert müldür, Kaan ayhan ile olmaz.
Orta Saha çok yumuşak ve ofansif. Orayı bir geçtim mi 3 kişi ile karşı karşıya kalırlar çok gol yeriz. Salih Özcan, Kaan Ayhan tarzı adamlar lazım.Hocam bence Portekiz-Türkiye maçına alttaki ilk 11 ile çıkmalıyız. Diziliş 3-5-2 yapmamın nedeni Hakan Çalhanoğlu güzel oynasın diye kendisi Inter'de ki sistemle oynarsa Inter'de ki performansın %100'ünü versin diye bu maçta beğendim kendisini ama tam performansını gösterirse EURO 2024'ü kazanma şansımız artar.
Tiki taka oynarlarsa birde adamları paslaşıp yorarlarsa fazla gol yemeyiz.Orta Saha çok yumuşak ve ofansif. Orayı bir geçtim mi 3 kişi ile karşı karşıya kalırlar çok gol yeriz. Salih Özcan, Kaan Ayhan tarzı adamlar lazım.
Bizim milli takım ve tiki takaTiki taka oynarlarsa birde adamları paslaşıp yorarlarsa fazla gol yemeyiz.
Hocam bir bakmışsınız bizimkiler prime modu açmışBizim milli takım ve tiki taka.
O iş olmaz. Bizimkiler gününde olmayınca önündeki adama bile pas veremiyor. Gününde olunca eh işte.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.