Türkiye 3-1 Gürcistan

Bugünkü defansla Portekiz bize 5 6 tane sallar. Turnuvanın en güçsüz takımına tonla pozisyon verdik.

Bugünkü defansla Portekiz bize 5 6 tane sallar. Turnuvanın en güçsüz takımına tonla pozisyon verdik.

Bence 3'lü defansa geçip Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakçı oynamalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forvet oynamıyor ki zaten forvetsiz oynuyoruz o kağıt üstünde forvet duruyor.

Hayır. Maçın ilk 15-20 dakikasında barış forvet oynuyordu.

Portekiz'e yeniliriz, mert müldür, Kaan ayhan ile olmaz.

Mert müldür bugün güzel bir gol attı ama dediğin gibi mertle olmaz bu iş. Zekinin hemen iyi bir form yakalaması lazım.

Mert Müldür çok boş bıraktı. Barış Alper forvette yapamıyor. Gürcistan'a bu kadar zorlanan takım Portekiz ve Çekya'ya karşı ne yapar bilemiyorum. Uzatma dakikalarında özellikle çok zorlandık.

Orta Saha çok yumuşak ve ofansif. Orayı bir geçtim mi 3 kişi ile karşı karşıya kalırlar çok gol yeriz. Salih Özcan, Kaan Ayhan tarzı adamlar lazım.

Orta Saha çok yumuşak ve ofansif. Orayı bir geçtim mi 3 kişi ile karşı karşıya kalırlar çok gol yeriz. Salih Özcan, Kaan Ayhan tarzı adamlar lazım.
Tiki taka oynarlarsa birde adamları paslaşıp yorarlarsa fazla gol yemeyiz.

Güzel bir maç geçirdik. Oynadığımız son maçlara göre iyiydik. Hedef Portekiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…