Türkiye artık yaşanılabilir bir ülke mi?

Önceki senelere göre bir gelişme var. Bu gelişme dağılımını izlersek çok da uzun sürmeyecek bir zaman sonra yaşanabilir hale gelir. Ülke genel olarak yaşanamaz bir ülke değil ama cennet de değil.

Onlar öğretmen değil ben senin yaşındayken bütün öğretmenlere arkadaşım gibi davranıyordum bana hiç kimse zarar veremez çünkü bu yüzden hiç zorbalık görmedim lisede çok kavga ettim duvardan duvara bir çocuğun kafasını patlatmışlığım var kendini sadece ezdirme bu dünyada eğer çok saf gibi davranırsan herkes senin üstüne gider herkes için geçerli bu.

Katil olmama 1 evre kalmıştı ama ben sakin insanımdır dokunmam insanlara sebepsizce.

Bu ülkede yaşanmıyor. Bir IMEI kayıt ücreti 30 bin lira, aile şiddeti arttı daha neler neler. Ben ülkemi seviyorum ama son 5 yılda yaşanmıyor.

Gelişme derken GDP bahsediyorsa o hep yükseliyor zaten? Önemli olan GDP per capita değil mi

HDI oda hep artar zaten eğer iç savaşlar veya suç oranları anormal hızla artmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…