Türkiye artık yaşanılabilir bir ülke mi?

Frostpunk oyununda insanlar açlıktan ölüyor genel olarak zor durumdalar orada insanların umut seviyesini yüksek tutmak için kilise kur ve resmen insanları bu şekilde oyala diyordu, o geldi aklıma istemsizce. Ben vatanseverim ülkemi terk etmem, ülkem bana yeter diyen kişileri çok gördüm. Bazı ülkelerde hayat daha kolayken.

Parası olana cennet, olmayana cehennem gibi bir ülke.
Hocam aslında parası olan bir kişiye her yer cennettir.

Sadece okulda torpilim olmadığı için 3 defa okul 1. çalındı ve okuldaki sınav soruları gözümün önünde hademenin kızına verildi obp ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur hayatın her yanında torpil var artık yeteneğe falan da önem vermiyorlar torpilin varsa yaşadın kardeş sanki veri sızıntısı olsa ne olacak ülke batıyor yolda çevirdiğiniz 10 kişinin 9'unda cebinde para yoktur yani terörist ile anlaşma yapıyoruz bir domates olmuş 50 lira adalet hukuk falan onlar ohoo hiç yok yani bu ülkede yaşanılmaz.

Haklısın hocam bende görmüştüm.

Bana kalırsa kullanmasını bilene mükemmel bir yer bir şey kötü tarafıyla geliyorsa iyi tarafıda vardır tabii felsefi bir bakış bu ama benim düşüncem böyle ve memnunum ha daha iyi olsun isterim ama istersek yerin dibine batalım benlik sorun yok.

15-20 milyon lira ve üzerinde bir servetin varsa cennet. Değilse köleliğe devam.

İnanç ile oyunun çok daha kolay olması Kanun ve Düzen seçtiğinde ise ittir kaktır oynanması da en ironik kısmı sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…