Türkiye Avrupa Birliği'ne girer mi?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Video aşırı mantıklı hazırlanmış olası bir durum var mı acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Girebilir ama bence girmemeli. Lütfen fikrimi belirttim diye hakaret emoji tepkileri vermeyin ve alıntılayıp hakaret etmeyin lütfen.

Artı olarak anlatabilecek hissiyatım yok şu anlık. Anlatabilirsem sonra belki anlatacağım.

Girmez. Bir podcast ile gaza gelmemenizi tavsiye ediyorum. Avrupa'nın gündemi sığınmacılar, e 10 miylon sığınmacısı olan bir ülkeyi neden birliğe alsınlar?
Avrupa'nın gündemi yükselen aşırı sağ.

Bizim gündemimiz ise, Terörist başına özgürlük ve Dem-Akp-Mhp ortalığında gelecek yeni anayasa. Her ne kadar sevgili milletim bu gündemi görmezden gelip susmayı tercih ediyor olsa da, bu da beni çok üzüyor.

İki tarafın bu kadar hassas sorunlarının olduğu bir durumda hayır, mümkün görmüyorum.

Son düzenleme:
Türkiye hiçbir zaman Avrupa ülkesi olacak nitelikte olmadı ve olmayacak. Her yönden Ortadoğu ülkesi olduğunu şiddetli bir şekilde belli ediyor. Her ne kadar diğer komşularına benzemese de yine de bir Avrupa ülkesi değil. Biz kendimizi komşu Ortadoğu ülkelerine göre kıyaslayıp "Vay be! Ne kadar medeniyiz, çağdaşız." şeklinde yorumlar yapıyoruz. Herhangi bir Avrupa ülkesinden Türkiye'ye baktığınızda aynı şeyi göremeyeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı