Türkiye bir gün bu günleri atlatacak mı?

Gelen gideni aratır derler. Türkiye tarihine bakınca her dönemde pek çok sıkıntı olduğunu görürsün gerek coğrafya gerekse eğitimsiz halk yüzünden. Bu günler geçer, başka günler gelir.

Zorluklar karşısında yapacak bir şey yok daha iyi çalışmaktan başka. Düzen ve düzensizlik bir arada... Her düzensizlik bir düzene, her düzende bir düzensizliğe kayıyor zamanla.

Eğer insanın iyiyse, dürüstse, daha rahat atlatıyorsun bu dönemleri. Biz insandan kaybediyoruz, son yıllarda...

Son düzenleme:
Bu milletle biraz zor. Sıfırdan bir eğitim modeli lazım bu ülkeye. Sadece okullarda verilen eğitimden bahsetmiyorum. Aile içinde verilen eğitim de düzelmeli artık.
Aileyi eğitmek gerekiyor. Diğer ülkelerde bunun için çok uğraşıyorlar ama Türkiye'de çocuğunu istediğin şekilde büyütebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir vardı bir yoktu. Evvel zaman içinde kalbur saman içinde; pireler berber iken, develer tellal iken falan değil...
Birkaç sene önce, 5-6 sene önce doları 1.7 hesaplayan insaflı satıcılar vardı

@SideWinder zorluklar karşısında "buna da şükür" dersek yapacak bir şey olmaz tabi ki. Zorluklarla mücadele etmek lazım. Bu günler de geçer diye oturup beklersek hiçbir şey geçmez, geçse de daha kötüye geçer. İnsandan kaybettiğimiz doğru. Doğru da insanlar kaybettiklerini bile anlayamıyorlar. Dolardır, eurodur umrumda değil, insanlar et yiyemiyorlar, insan gibi yaşayamıyorlar. Eğitim o kadar kötü ki eğitimli adam bile ayakta güdüldüğünden bihaber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…