- Makaleler
- 5
Hulk daha gerçekçi.
Bir vardı bir yoktu. Evvel zaman içinde kalbur saman içinde; pireler berber iken, develer tellal iken falan değil...
Birkaç sene önce, 5-6 sene önce doları 1.7 hesaplayan insaflı satıcılar vardı![]()
1 USD'yi 1 TL olarak hesaplayan Bimeks. Electroworld, Darty. "Hesaplı Teknoloji" Gold Bilgisayar. Hızlıal.Ve 1.07 TL kura sabitleyen Vatan Computer...
Eğitimli adam demek bile yanlış, ortalama bir lise öğrencisiyim ben bile farkındayım, 60 yıl hayat tecrübesi olan insanların bile benden cahil olduğunu gördüm.@SideWinder zorluklar karşısında "buna da şükür" dersek yapacak bir şey olmaz tabi ki. Zorluklarla mücadele etmek lazım. Bu günler de geçer diye oturup beklersek hiçbir şey geçmez, geçse de daha kötüye geçer. İnsandan kaybettiğimiz doğru. Doğru da insanlar kaybettiklerini bile anlayamıyorlar. Dolardır, eurodur umrumda değil, insanlar et yiyemiyorlar, insan gibi yaşayamıyorlar. Eğitim o kadar kötü ki eğitimli adam bile ayakta güdüldüğünden bihaber.
@SideWinder zorluklar karşısında "buna da şükür" dersek yapacak bir şey olmaz tabi ki. Zorluklarla mücadele etmek lazım. Bu günler de geçer diye oturup beklersek hiçbir şey geçmez, geçse de daha kötüye geçer. İnsandan kaybettiğimiz doğru. Doğru da insanlar kaybettiklerini bile anlayamıyorlar. Dolardır, eurodur umrumda değil, insanlar et yiyemiyorlar, insan gibi yaşayamıyorlar. Eğitim o kadar kötü ki eğitimli adam bile ayakta güdüldüğünden bihaber.
Yazacağım da örnekleri en sadesine indirmeye çalışıyorum. Eğitime din karışmamalıydı diyeyim kısaca.@Tyrant olay sadece yaşlı insanlarda değil. Tıp fakültesi kazanan, öğretmenlik yapan, hastanelerde çalışan insanlar bile ülkenin çok iyi durumda oluğunu düşünebiliyor.
Din, hiçbir şeye karışmamalıydı.Yazacağım da örnekleri en sadesine indirmeye çalışıyorum. Eğitime din karışmamalıydı diyeyim kısaca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.