Türkiye bir gün bu günleri atlatacak mı?

Bir vardı bir yoktu. Evvel zaman içinde kalbur saman içinde; pireler berber iken, develer tellal iken falan değil...
Birkaç sene önce, 5-6 sene önce doları 1.7 hesaplayan insaflı satıcılar vardı

Sorun Doları kaç hesapladı, kaç TL yazdı değil. Sıfır diye sözde A kalite replika satan mı dersin, sıfır diye açılmış ürün mü satan dersin, sattığı ürüne adam akıllı destek çıkmayan mı dersin, kâr oranlarını uçuran mı dersin...

Bir afet olduğu zaman, tüm satış siteleri şöyle destek vericez, böyle yardım edeceğiz derler. Şu an online eğitim dönemi var ve herkes laptop alıyor, bu satıcılar insanlara yardımcı oldu mu ya da elini taşın altına soktu mu peki? Yardım şöyle dursun, işi daha da zorlaştırdılar.

Kasım başında, ne hikmetse çoğu laptop stoğu aniden tükendi, zamlı bir şekilde geri geldi. Ki bu sadece alışveriş örneği...

Her yerde böyle artık... İş ahlakı kalmadı.

Eğitimli adam demek bile yanlış, ortalama bir lise öğrencisiyim ben bile farkındayım, 60 yıl hayat tecrübesi olan insanların bile benden cahil olduğunu gördüm.

Kast ettiğim oturup beklemek değil. Kast ettiğim, elinde sonunda zorlukların çıkacağı. Önemli olan, bunlarla mücadeler etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…