Yalnız bir şeyi belirtmek istiyorum, şu an bu ülkeyi bu hale getiren kendimizden başkası değiliz. Madem bu kadar memnun değiliz, bu kadar nefret ediyoruz neden bir şey yapmıyoruz? Şu an başa kim geçerse geçsin bundan daha iyisini yapamayacak, yapmayacak. Halkın yarısı bir partiyi seçiyor ise ki zaten o zaman ne diyebiliriz ki? Atıyorum 80 milyonun 40'ı A partisinin başa geçmesini istedi, demokratik bir ülke olduğumuzdan da (!) o parti seçildi. Bunu halk seçti, halk istedi.
Youtuber yetiştiren şu güzel ülkemde devlet adamı yetiştirilmiyor işte. Biri dini kullanıyor, öteki insanları korkutuyor, biri ne yaptığının farkında değil, bir direk zaten terörist ülkeyi bölmeyi amaçlıyor.
Ne konuşmayı biliyoruz ne protesto etmeyi. Her yolda da bağırış çağırış, kavga. Milletvekillerimizi bizi temsil etsin diye seçiyoruz, parti ayırt etmiyorlar yumruk yumruğalar. Ben 18 yaşındayım, kavga ettikleri nedenleri çocuksu buluyorum. Darbe dönemlerini görmemiş, o zorluğu yaşamamış halimle acıyorum sadece ki yetişkinler yetişkin olması gerekirken halleri ortada. Yazık.