Türkiye bir ülke mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hükümetin kökten değişmesi lazım, ülke şu an diktatörlükle yönetiliyor yakında babadan oğula geçecek, ülkeyi araplaştırıyorlar mükemmel osmanlıya(!) Çevirecekler ülkeyi.

Git fetönün kuklası olanı seç bakayım ne oluyo bu memleketin hali .
Benim dediğimi anlamadın sen heralde. Ben şimdikini de savunmadım başka birşeyi de savunmadım. Daha birsürü başkan adayı var bu ülkede farkında mısın acaba?

Hocam biraz oku öğren ya. Bu ne hangi devirde yaşıyorsun internetin var. Bu kadar geri kalacak ne yiyorsunuz ne içiyosunuz siz.

At gözlüğü var bunlarda kardeşim görmezler ne kadar söylersen söyle beyinleri yıkanmış bunların.

Okumuş insanlarıda gördüm ben beynini yıkamışlar . Uyuyun siz.
Okumuş insanlar düşünce özgürlüğünün farkındadır. Okumaktan kastım kıytırık bir üniversite değil elbette. Elinde doğru dürüst bir kaynak yokken atıp tutmak kolay değil mi? Fetöymüş bir de. Bak neremle güldüm. Kış uykundan uyanman dileği ile...

Son düzenleme:
Zengin olana Dolar, Euro fark etmez. En iyi şey, okumak ve iyi bir meslek sahibi olmak. Ülkenin durumu vahim. Sıkı çalışıp güzel bir yere gelebilirseniz bu kadar da kafanıza takılmaz bu durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…