- Makaleler
- 1
Sözüm meclisten dışarı ben bazı insanların maymunlardan daha zeki olduğuna inanmıyorum.At gözlüğü var bunlarda kardeşim görmezler ne kadar söylersen söyle beyinleri yıkanmış bunların.
Sözüm meclisten dışarı ben bazı insanların maymunlardan daha zeki olduğuna inanmıyorum.At gözlüğü var bunlarda kardeşim görmezler ne kadar söylersen söyle beyinleri yıkanmış bunların.
Ekonomiyi iyi sanan insanları cahil diye nitelendirmek ne kadar doğru?
Bende keşke diyorum bu yüzden. Keşke şu hükümetten illallah getirmiş herkes bu ülkeden kaçıp gidebilse. Tek istediğim şu ülkeden kaçabilip bu ülkeyi oy vererek bu hale getiren az zekalı insanların kendilerine yarattıkları o karanlığı gerçeği yaşamalarını televziyondan patlamış mısır yiyerek izleyebilmek. Durun daha bunlar iyi günlerimiz Türkiye daha çok batacak. Daha haçlılar yarım bıraktıkları işlerini tamamlamaya gelecekler. O sırada sevdiklerimin bu ülkede yaşıyor olmasını istemiyorum. Onlar bu maymundan az hallice insanların onların geleceklerine karışmasını haketmiyorlar.Bazıları eğitim sistemi demiş ancak Türkiye'de isterseniz mıt harward vb. okullar açılsın yine de iyi bir eğitim veremezler çünkü eğitim maddi olarak desteklenmiyor. Odtü'deki öğretmenlerin eğitim hayatına bakın yurtdışındaki gözde okullardan veya Türkiye'deki iyi okullardan mezunlar ancak herhangi bir araştırmayı üniversitede yapamaz çünkü yeterli laboratuvarlar yok. Proje yapacak maddi destek yok. Yabancı üniversitelerin genelde maddi kaynakları bulundukları ülkenin üst düzey şirketlerinden bağış olarak gelir. Örneğin Harward'ın yıllık 32 milyar dolar bağış geliri vardır-bizim meb bütçesiyle aşağı yukarı aynı. Bizim yatırımcılarımız ise kolay yoldan para kazanmaya çalışır. Bu bence eğitim sistemi ile alakalı değil. Ülkemizde gerçekten aşırı yetenekli öğrenciler var. Sırf Ankara fen lisesi uluslararası bilim olimpiyatlarında yıllık 5-6 tane en az madalya alıyor ancak bu üst düzey öğrencilerimiz üniversitelerimizin mükemmel durumundan dolayı yurtdışındaki üniversitelere kayıt yapıp sonradan orada kalıyorlar. Nitelikli elemanların bu eksikliği de ekonomiyi kötü yönde etkiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.