Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Forumda siyaset ile ilgili konuşan insanlar da bunun farkında zaten. Kimse inanılmaz iyi yerlere geleceğiz demiyor sadece bu durumdan biraz daha iyi bir duruma gelebiliriz diyor.

Dünyada kriz var hatırlatırım.

Almanya'da var mı, kriz dünyada diyorsun birde, bir deniz ötemizdeki şey bile bizi etkiliyor, bu sistemden memnun değilim dini artırıp laikliği düşürmeye çalışıyorlar, eskiden her okulda genç yaşlı herkes atatürkümüzün bize bıraktığı bayramları bando, sehirce kutlarken şimdi okulda dans ediyorlar bitiyor. Hala ülkenin güzel olduğunu söyleyen varsa yazsın, Almanya'daki kuzenim 1 hafta çalışıp MacBook alabilrken ben niye 6 ayda aç kala kala almaya çalışıyorum. Yeter attık bıktım.

Son düzenleme:
Ben oy verin demiyorum. Vermeyeceğimde. Ancak ülkede başka yönetebilecek kimse yok.
Böyle diye diye ülke bu hale geldi, bu sözün arkasına sığınmayın. Nereden biliyorsunuz yönetilemeyeceğini, başka biri gelince baktınız olmuyor başka birine verirsiniz. Hiçbir siyasiciler vazgeçilmez değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…