Arkadaşlar hala bunlara cevap veriyorsunuz. Adam devletin bir şeyi ücretsiz verdiğini sanıyor. Diğeri zaten Erdoğan hayranı ama çekiniyor. Çok fazla dalga geçtik zaten bence artık aramızda konuşalım.
Çok komik elemansın kanka. Bazen gerçekten forum beyaz Futbol'a dönüşüyor sayende. Tarafsız olmaya devam ediyorum fakat senin zihniyetin tamamen algı ve karşıyı küçük düşürüp çok bilmişliğe dayalı. A haber açıldığında kanalı değişen insanı bile Akp'li ilan ediyorsunuz. Gerçekten inanılmaz bir zihniyet.
Çok komik elemansın kanka. Bazen gerçekten forum beyaz Futbol'a dönüşüyor sayende. Tarafsız olmaya devam ediyorum fakat senin zihniyetin tamamen algı ve karşıyı küçük düşürüp çok bilmişliğe dayalı. A haber açıldığında kanalı değişen insanı bile Akp'li ilan ediyorsunuz. Gerçekten inanılmaz bir zihniyet.
Ülkeyi bu duruma siz soktunuz evet. Daha 2-3 sene öncesine kadar Enes batur izleyip kenara çekilen insanlar RTX 2080 alamıyor diye ekonomiyi kötülüyor.
Sen de haklısın, HD5450 ile yetinmeyi bilmeliyiz, RTX'ler falan bunlar yaşayanlar için, biz sadece izlemeye geldik neticede bizim neyimize RTX kartlar, Playstation 5'ler. İnsan değiliz ya hani bunları satın almaya hakkımız dahi yok.
Yaşamayı nefes alıp-vermekten ibaret sananlardan nefret ediyorum, sen burda elindeki döküntülerle yetin adam orda evine 3 farklı amiral gemisi alsın istediği zaman istediğiyle vakit geçirsin.