Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şu an imzandaki sistemle ekonomiyi kötülüyosan bana laf atmaya hakkın yok hocam. Ben bundan 5 ay önce bu HD 5450 ekran kartını bile bulamıyordum. Tabii ki buna şükreceğim. Cidden futbol taraftarı gibisiniz. Hatta pardon "iyi gün taraftarı"

İşte bahsettiğim şey bu. Takmışlar kafalarına ekonomi. Yönetim. Birde tek kişi değil. Aynı kafadaki 20 kişi birden akın ediyor.
İnsanlar, finansal anlamda imkanların yüksek olduğu yerlere gitmeleri söz konusuyken yani ekonomi temelli göç varken ettiğin lafa bak senin.

Hadi, ekonomiyi boş verelim. Türkiye'de, yüksek katma değer sağlayan ne kadar gelişmiş sanayi var? Dünya genelinde varlığından söz edebileceğimiz finans sektörünün olmamasından bahsetmeme gerek yok.

Senin halkından o kadar acımasızca vergi alınsın ama karşılığında temsil hakkı verilmesin. Ne ala memleket. Neyse, sizler bu kafayla hiçbir vakit özgürlüğü ve vatandaşlık bilincini öğrenemeyeceksiniz.

Yahu adamın geçinecek parası varsa ekonomi kötü diyemez mi? Sokakta akp öven sayılardan hiçbir farkın yok.

Haykırdım resmen dostum sen ciddi misin?

Vee sen de, seni bu duruma düşüren insanlara kızmak yerine "çok şükür" demeyi tercih ettin öyle mi? Bravo yani ne diyebilirim ki. Seni HD5450 bile bulamayacak duruma soktukları için onlara kızmıyor, aksine savunuyorsun.

Çok üzgünüm ama ben sağlıklı bir beyinin böyle düşüncelere sahip olabileceğini düşünmüyorum lütfen bana daha fazla yanıt verme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…