Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam benimde yaşım 14, sorun nedir acaba? Yanlış laf mı etmiş? Yaşı küçük olunca ne oluyor?
Yaşı küçük olanın bilgisinin olmayacağı düşüncesi var. Yozlaştırılmış zihniyet.

Yaşı küçük olanın bilgisinin olmayacağı düşüncesi var. Yozlaştırılmış zihniyet.

Neyi biliyorsun anlat bakalım. Akpyi savunmak dışında yaptığın bir şey yok. Biz verilerle konuşuyoruz sizin dediğiniz; dünyada da kriz var dış güçler. Dolar yüksek euro yüksek diyoruz Avrupa, Amerika yükseltiyor diyorsunuz. Azerbaycan manatı neden 10.22 TL açıkla bakalım Azerbaycan da mı dış güç?

Aynen öyle hocam. Bu yüzden böyle konulara cevap yazmadan önce çekinmeye başladım.
Şu D-dostum gibi yazı tarzınla yaşının 13 civarı olduğu anlaşılıyor. Daha az TikTok kullanmanı tavsiye ederim. Orada burada gördüğün bilgilerle gelme bana.
O mesajla bu mesajı yazan aynı kişi. Tutarlılığını buradan anlayabilirsin. Kimse kimseyi yaşından dolayı yargılamıyor.

Benim dış güç gibi bir söylemim yok? Ben dış işler ile ilişkimizin iyi olduğundan bahsediyorum.

Benim dış güç gibi bir söylemim yok? Ben dış işler ile ilişkimizin iyi olduğundan bahsediyorum.
Ve bununla ekonomiyi aynı kefene koyuyosun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…