Türkiye çingene sorunu

• Konuyu başlatan Unti
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.474
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şu foruma kafalar güzel girmeyin. Eee? Devamını tahmin mi ediyoruz.

Moderatör ekibi sizleride böyle konuları onayladığınızdan dolayı kınıyorum.
Konuyu ben onayladım, moderasyon ekibi günde en az 10 tane böyle konu siliyordur. Daha açıklayıcı olmaları konusunda bildirim atılıp siliniyor, bu konuda gerçekten merak ettiğim için onayladım da konu sahibi troll galiba.

Yani Bulgaristan'da da çok çingene vardı adamlar temizliyor, bizde de bu mülteci sorunları çok var bunlar düzeltilmeli.

O değil şu yorum gayet doğru;

''iç anadolu, mardin ve çingene halkından gecilmeyen elite mi elite izmir'den ne diye şikayet ediyorsunuz oğlum ? bok kokulu kahverengi körfeze bakıp için işte biranizi. izmir dediğin tam da bu tayfa iste. şikayet edip laikliğe bok surdurmeyin. izmir de, izmirli mi kaldı ayrıca.
insanların izmir diye yirtindigi hayat, sahilevleri, güzelbahçe, urla,ovacık ve biraz sigacik taraflari. izmir'in içi çingeneler, anadolu'dan göç etmiş tipler, kürtler suriye afgan falan dolu. tüm rantini da ak parti yiyor zaten. siz sahilde içip süper olduğunuzu sanmaya devam gencolar..''

Sorun yok bence.

Çingeneler bir tek Türkiye'de değil, dünya genelinde sorun olabiliyor. Örnek olarak Fransız bir arkadaşım vardı iş yerinde, staj için gelmişti kendisi. Bahsettiğine göre devlet direkt çingeneler için bir bölge belirtiyor, orada ne yaparsanız yapın fakat oradan çıkıp huzur bozmayın/vandallık yapmayın diyordu. Şu an durum nedir bilemeyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı