Utanç verici bir görgüsüzlük, bilgisizlik ve hoşgörüsüzlük örneği teşkil ediyor bence. Savunulacak hiçbir yanı yok. Halen yok onlar şöyle yaptı yok bunlar böyle yaptı lafları. O insanların ölenler için yapılan saygı duruşunu bile ıslıkladığını gördük. Rezil bir kitle. Barbarlığın bir türevi.
Fransa'yı 2-0 yenen A Milli Takım, yarın oynayacağı maç için İzlanda'ya gitti. Kafile İzlanda'ya girişinde polis tarafından havaalanında 2 saat bekletildi. Milli futbolcular yaşananlara tepki gösterdi.
A Milli Futbol Takımının 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile yarın yapacağı maç için bu ülkeye gelişinde havaalanında maruz kaldığı muameleye Ankara'dan peşpeşe tepkiler geliyor.
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - A Milli Takım kafilesinin İzlanda'da uzun süre havaalanında bekletilmesine Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu tepki gösterd...
Fransa'yı 2-0 yenen A Milli Takım, yarın oynayacağı maç için İzlanda'ya gitti. Kafile İzlanda'ya girişinde polis tarafından havaalanında 2 saat bekletildi. Milli futbolcular yaşananlara tepki gösterdi.
A Milli Futbol Takımının 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile yarın yapacağı maç için bu ülkeye gelişinde havaalanında maruz kaldığı muameleye Ankara'dan peşpeşe tepkiler geliyor.
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - A Milli Takım kafilesinin İzlanda'da uzun süre havaalanında bekletilmesine Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu tepki gösterd...
Uyuşturucu kullanıp mı yazıyorsunuz yorum? Adamlar bizim yaptıgımız REZİLLİĞE tepki veriyor. Bu gayet normal. Kudurmanız çok yanlış. Haber günü ve saatine bakın.
Karakterli bir toplum, karşısındakini hoşgörüsüyle, misafir perverliğiyle, edebiyle adabıyla utandırmalıdır. Çemkirme kültürü görerek büyümedik biz bu toplumda. Cehaletin yansımasıdır bu bir bakıma.
Birebir olayları yaşayanlardan dinlediğim ben? Dikkat et olmuş ya da olmamış demiyorum! Ama siz soykırımın gerçek olmadığını kanıtlayabilir misin? Hadi onu geçtik 6-7 Eylül olaylarını da biliyoruz.
...
Tam olarak bu evet. ''Rezillik''
Şu an Fransa'da kimse ''Türkiye bizi çok güzel karşıladı demiyor''. Futbol ve milli duygulardan kendini sıyırmış biri olarak ben bile utandım bu durumdan.
Bu yalancıya mı inanalım? Reyhanlı'daki patlamayla bağlantısını açıklasın o halde? Ya da Ankara tren garı olayını açıklasın? Yaralı insanlar yerde yatarken biber gazı atan polisleri açıklasın? Işid militanlarının Türkiye hastanelerinde tedavi görüp tekrar savaşa gittiğini açıklasın da dinleyelim? Ya peki Mit tırlarına ne demeli?
...