Türkiye Hristiyan bir ülke olsaydı olabilecekler neler olurdu?

Her şey farklı olurdu diye düşünüyorum çünkü eskilere baktığımızda müslümanlara karşı açılan savaşlar vs. o zaman açılmazdı her şey değişirdi ama Elhamdülillah Müslümanım. Şuan ülkemin durumu çok iyi olmasa da yada hristiyanların gözünde farklı bir algı görünsede umrumda değil.
Ben peygambere laf etmedim ki ? Şu anki Suudiler bizden ne kadar nefret ediyorlar, bizi sürekli boykot ediyorlar görmüyor musunuz? Cumhurbaşkanımız hala onların elini öpüyor. O toplumda yaşayan peygamberlere laf etmedim. Ayrıca sen kimsin benim inancıma karışıyorsun?
Her ülkenin nefret ettiği bir toplum elbette var. Buna takılmamanı tavsiye ederim. "Cumhurbaşkanımız hala onların elini öpüyor." cümlesini doğru bulmuyorum ek olarak.

Her şey farklı olurdu diye düşünüyorum çünkü eskilere baktığımızda müslümanlara karşı açılan savaşlar vs. o zaman açılmazdı her şey değişirdi ama Elhamdülillah Müslümanım. Şuan ülkemin durumu çok iyi olmasa da yada hristiyanların gözünde farklı bir algı görünsede umrumda değil.

Her ülkenin nefret ettiği bir toplum elbette var. Buna takılmamanı tavsiye ederim. "Cumhurbaşkanımız hala onların elini öpüyor." cümlesini doğru bulmuyorum ek olarak.

Ben de Müslümanım. İslam dini evrensel bir dindir. Arap dini değildir. Bunu unutma. Suudiler bence dinlerini sattılar.

1-Ülkenin dini olmaz. Ülke din ile yönetilmez. Zaten Türkiye laiklik ile yönetiliyor. Laiklik ile yönetilmeseydi kiliseler yıkılırdı camii yapılırdı.
2-Ayrıca bu İslam düşmanlığınızın sebebi nedir? Sizinle savaş falan mı yaptılar 1400 yıl önce?
3-Ayrıca İslam'ı sadece Araplardan ibaret sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Bizler Araplara değil, Allah'a taparız(ibadet ederiz).

Ben de Müslümanım. İslam dini evrensel bir dindir. Arap dini değildir. Bunu unutma. Suudiler bence dinlerini sattılar.
Kessinlikle arap dini değil, eğer öyle olsaydı sadece araplar müslüman olurdu yada olabilirdi. Şuanda bu dine geçmek isteyen her birey geçebilir, bir engel yok önünde. Suudiler olayını çok bilmiyorum ama sattılarsa sattılar, kendileri yaptılar bizi ilgilendirmez benim düşüncem. İyi bir şey değil tabi eğer dediğin gibiyse ama şöyle de bir şey var. Örneğin suudi arabistan'ın başındaki kişi satınca orada yaşayan yada suudiler diye tabir ettiğimiz topluluk satmış olmuyor. Herkes kendine, kendince karar verir.

Siyasi olarak çok bir fark olacağını düşünmüyorum, diğer konular hakkında fikrim yok.
Asıl siyasi fark çok fazla olurdu. Ülkenin kaderini değiştiren darbelerin bir çoğu yapılmamış olurdu, *K Parti din üzerinden oy toplayamazdı.

Türkiye müslüman bir ülke değil. Çoğunluk bunu göstermiyor. Linçlenirsem sebebi Neo & Toprak'dır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı