Türkiye İş Bankası'nın kampanyaları daha mı iyi?

Rakipsiz firmadan kasıt hangi kullanım için rakipsiz bir firma? Şöyle bir durum var ki biz ticari kullanımlarda Garanti BBVA tercih ediyoruz çünkü işlemlerde en hızlı ve müşteri ilişkileri en sağlam banka BBVA şuanda. T.İş Bankasına gelirsek kendileri asla taviz vermeden uyguladıkları sabit politikayla müşteriye en garanti (ama pahalı) işi olanaklarını sunuyorlar. Kısaca BBVA alanında en aktif rol oynayan (zaten bu açıkladıkları kar oranlarıyla aşikar), İş ise bireysele ve net bir işe yönelik daha kapsamlı diyebilirim. (Finans Uzmanıyım.)

@56153 hocam benim bildiğim banka kartlarında herhangi bir ücret olmuyor ama.

He bir de unutmadan Garanti Bankasında Flexi harici kartlarda bulunan aidat bedelini müşteri hizmetlerini aradığınızda hiç itiraz etmeden bonus olarak kartınıza tanımlıyorlar bu yönden çok beğeniyorum.
@56153 hocam benim bildiğim banka kartlarında herhangi bir ücret olmuyor ama.
Banka kartlarında yok kredi kartlarında var hocam.

He bir de unutmadan Garanti Bankasında Flexi harici kartlarda bulunan aidat bedelini müşteri hizmetlerini aradığınızda hiç itiraz etmeden bonus olarak kartınıza tanımlıyorlar bu yönden çok beğeniyorum.
Eskiden bu şekildeydi evet ama en son ne zaman geri aldınız aidatı acaba? Bir kaç ay oldu aradık iade etmiyorsanız iptal edicez dedik direk iptal işlemlerini başlatıyorum o zaman dedi. Arka arkaya 2 kere yaşadık bunu Garanti ile.

Eskiden bu şekildeydi evet ama en son ne zaman geri aldınız aidatı acaba? Bir kaç ay oldu aradık iade etmiyorsanız iptal edicez dedik direk iptal işlemlerini başlatıyorum o zaman dedi. Arka arkaya 2 kere yaşadık bunu Garanti ile.
Geçen perşembe iade aldım. Önümüzdeki ay ekstresine bonus olarak iade edecekler. 3 senedir sıkıntısız bir şekilde alıyorum. Biraz sizin açıklamanızla alakalı bir durumda olabilir. -İptal edeceğim şöyle yapacağım böyle yapacağımdan ziyade +Kartı aktif kullanmaktayım ilişkinin kesilmesini istemiyorum tarzı bir konuşma (tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır) daha yararlı olur.

Aktif kullandığınızı belirtince de “Bonus kampanyalarından faydalanıyorsunuz ve yıllık ücreti de bu kampanyalarımızı sunabilmek için alıyoruz.” gibi bir şey diyorlar. Şansa ve harcamalara bağlı. Genelde iptal talebinde bulununca 7 gün içerisinde iade etmek için arayabiliyorlar fakat o da kesin değil. Sonuçta sadece memnuniyet için iade ediyorlar. 😅

Hocam Maximum'un aidatı 135 TL oldu bu yıl. Hatta tam olarak 21 Nisan'da güncellenmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı