Türkiye kayıtlı iPhone 13 vs yurt dışı iPhone 14 Pro Max

İnternette arat herkes yapıyor 1000-1500₺

Tek sim fiziksel al, bunu uzattırmak daha kolay tecrübeyle sabit.
Niye hocam çift sim alıp hemde eSIMleri kullanıp ekstra para vermemek daha iyi değilmi

İnternette arat herkes yapıyor 1000-1500₺

Tek sim fiziksel al, bunu uzattırmak daha kolay tecrübeyle sabit.
Veya neden tek simi tercih edeyim yani artıları ne tek simlerin

Niye hocam çift sim alıp hemde eSIMleri kullanıp ekstra para vermemek daha iyi değilmi

Veya neden tek simi tercih edeyim yani artıları ne tek simlerin
Çift fiziksel sim modeli alırsan zaten e-sim yapamazsın dostum.
Tek simli modellerde e-sim mevcuttur. Çift fiziksel simi geçici şekilde uzatmak çok zor sırf bende çift fiziksel simli 14 pro vardı ve uzatamadı kimse gittim takasla tek sim olan modeline geçtim şimdi rahatlıkla uzuyor. Senede bir defa uzatman yetiyor zaten 4+4+(4 uzatma).

Tek sim modeli al. Sahibinden de tek sim biraz daha pahalı.

Çift fiziksel sim modeli alırsan zaten e-sim yapamazsın dostum.
Tek simli modellerde e-sim mevcuttur. Çift fiziksel simi geçici şekilde uzatmak çok zor sırf bende çift fiziksel simli 14 pro vardı ve uzatamadı kimse gittim takasla tek sim olan modeline geçtim şimdi rahatlıkla uzuyor. Senede bir defa uzatman yetiyor zaten 4+4+(4 uzatma).

Tek sim modeli al. Sahibinden de tek sim biraz daha pahalı.
Şimdi hocam tek simli alıp 4 ay kullanıp ardında eSİM ile bi 4 ay daha kullanıp sonrasında ekstra para vererek bi 4 aylık daha uzatma kullanacağım dimi. Yanlış anlamadiysam.

Şimdi hocam tek simli alıp 4 ay kullanıp ardında eSİM ile bi 4 ay daha kullanıp sonrasında ekstra para vererek bi 4 aylık daha uzatma kullanacağım dimi. Yanlış anlamadiysam.
Özetliyorum tek sim alırsan 4 ay fiziksel sim , 4 ay e-SIM, 4 ay da uzattırarak kayıt yaparsın, senede 1000₺ civarı uzatmaya gider.

Çift fiziksel simlerde uzar ama daha pahalı fiyatlar çekiyor bu işi yapanlar o yüzden tek sim alman en mantıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı