Türkiye Nasıl Düzelir?

Açık ve net söyliyeyim: Düzelmez.
Öncelikle Siyasi kişilerin sadece kendi çıkarlarını önemsemesi bikere baştan ülkeyi zaten batırıyor.
Ayrıca nasıl düzelirden? kastınız eğer siyasi anlamdaysa, Dediğim gibi. Eğer Halk anlamındaysa,
Düzelme ihtimali düşük çünkü halk'ın %80 lik bir kısmı sadece kendi bildiklerini konuşuyor. Popüler kültür biliyorum diye sevinen insanlar var. Yurt dışında olduğu gibi farklı kültürler barındıran bir ülke değiliz mallasef. Bu da bizi sınırlıyor haliyle. Yurt dışına çıkan insanlara hak vermek lazım

Herkes konuyu siyasete bağlamış ama bence Türkiye'nin problemi çok daha derinlerde. Bizim geçmişe göre toplum olarak ahlakımız bozuk. Çocuklara kevser suresi sorulduğunda kızmak, güller falan bir şeyler saçmalıyorlar. Ülkenin ve dolaylı yoldan ahlakımızın düzelmesi için eğitim sistemine el atmak şart. Ekonomist olmadığım için de ekonomi hakkında bir yorum yapmayacağım ama memnun değilim.

Ve iktidara gelirsek: Bizim halkımız kendi iradesiyle muhafazakar demokrat bir yönetim istedi. Şimdi çekiyorlar cezasını.

Ruslar ile aralarında zaten gerginlik vardı. Yanında büyük bir Almanya istemez Sovyetler.
Bunu geçtim Adolf Hitler'in ilk hatası mevcut kaynakların yetmeyeceğini öngörememesiydi. Kaynak yetersizliğinden ilerleyemediler, mobilize araçları yeterince yer değiştiremedi, mühimmat eksikleri oldu vesaire.

Ülke yine eski sistemle güvenilen isimlerin ekonomiye koyulması vs. ile toparlar da halkımızda çoğunlukla +50 yaş kişilerin oyu daha etkili olduğu için ve o kesim genelde biraz da bilgisiz olduğundan biraz uğraştırır.

Bence ilk siyasi adım atılması lazım güvenilir insanların başa geçmesi lazım sonra insanların bilinçlenmesi, iyi eğitim alması, ve her mesleğe iş ortamının oluşturulması lazım eğer insanlar birbirine güvenirse ve üretirsek bence kalkınabiliriz bile.

Ben nasıl düzeleceğini biliyorum.

Millete iş imkanı verilirse, eğitim üst seviyelere çıkarsa kötü gidişatımız bi nebze olsun geriler. Ama bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum. Ülke şu an öyle bir bataklıkta ki ülkenin kendi gençlerinin bile ülkeye güveni yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…