Türkiye Nasıl Düzelir?

Ben demokrasiyi savunmuyorum herhangi bir kişisel gelişmişliği olmayan birey oy kullanmamalı.
Neden ya da gelişmişliğin kriteri ne olmalı? Sen belirleyeceksen çoğulculuğun azınlığa hükmettiği demokrasiden ne farkı kaldı?

Neden ya da gelişmişliğin kriteri ne olmalı? Sen belirleyeceksen çoğulculuğun azınlığa hükmettiği demokrasiden ne farkı kaldı?
Tamam en hümanist sizsiniz 60 yıldır daha demokrasinin bu ülkeye bir yararını görmedim geri kalmış toplumlarda daha karar veremiyorlar

Tamam en hümanist sizsiniz 60 yıldır daha demokrasinin bu ülkeye bir yararını görmedim geri kalmış toplumlarda daha karar veremiyorlar
Ülkenin geçmişi dayatmacı zihniyetlerle dolu. İnanır mısınız hepsinin de niyeti ülkeyi kurtarmaktı.

Türkiye nasıl düzelir? Hangi politikaları uygularsa düzelmeye başlar? Ne yapılması gerekir? İskandinav ülkeler gibi mutlu olabilir miyiz?

Ne kadar iyi yöneticiye sahip olmamız lazımsa milletimiz düşünmeli ve sorgulamalıdır her şeyin başı bana göre millettir koyunlar ülkemizde tek taraflı değil 2 taraflı birisi a yı ölmüne savunurken diğeri b yi savunur ve savundukları şeyin kötü tarafına ses çıkarmazlar sorgulamıyorlar.

Sorunu cevabı çok basit aslında. Politikaya gerek yok. Günü kurtaracak hamleler yapılmasa Türkiye GERÇEKTEN cennetlik olabilirdi. Yarını düşünüp 2 ay sonrasını düşünmüyorlar maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…