Türkiye neden böyle samimiyetsiz?

Küçük bir özellik daha var: Ayakkabın mı var, saatin ve telefonun da mı var; zenginsin. Ekonomimize laf atamazsın.

Cezaların artması lazım. Silah sıkana yaz bakayım 5-10 bin lira bir daha sıkıyor mu?
Sıkar. Daha dün sokağa filmlerdeki gibi yüksek hızla yanlayan biri girdi. Az daha bana çarpıyordu. Bunun cezası bir daha araba sürememek olmalı mesela. Ama cezadan önce disiplin. O da yok.

Türkiye'deki ahlaki çöküş...

Bunun nedeni aslında gayet açık. Baskıcı ve kısıtlayıcı reijim. Üstüne bir de ekonomik sorunlar eklenince yazdıklarınız kaçınılmaz oluyor. Gerçi ekonomideki çöküşü insanlar üzerinde yaratılan baskının bir sonucu olarak düşünebiliriz.

Amacım yeni bir tartışma çıkarmak değil, sadece merakımdan soruyorum: Rejim tarafından hangi konularda baskılandınız veya kısıtlandınız?

Cahil toplumlarda demokrasi uygulanamaz!

İlk önce disiplini sağlamak lazım bunu her şey için diyorum eğitim, askeri, ekonomik ve siyasi gibi aslında ilk önce söyle cahilleri toplumdan temizlesek daha iyi olur...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zihniyet meselesi. Üzülerek ki mevcut şartlar ekonomi, siyaset, aile yapısı ve eğitim kalitesi bu durumu gözle görülebilir bir şekilde açıklıyor.

Irkçılık derken açar mısın konuyu? Kime ırkçılık yapılmış bu ülkede yediği kaba pisleyipte sonra ırkçı, faşist ilan edenlerden misin yoksa?
Irkçılık sadece siyahiye sen siyahisin senin hakkın,özgürlüğün yok demek değil. Birbirini fetöcü,dinsiz diye suçlayıp dışlayıp ülkenin başında olmak da bir ırkçılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…