Türkiye neden böyle samimiyetsiz?

Turist gelir taksi dolandırır. 30 liralık yere üçüncü köprüden geçip boğaziçi köprüsünden dönerek kazık atar.
Çöpler istisnasız yerdedir. Yalan söylemek çok ucuzdur. Borcuna sadık adam bulamazsın.
Herkes torpilden dert yanar ama ufacık işi olsa yine araya tanıdığını sokar.
Irkçılık had safhada. Fırsatçılık tavan.
Deprem olur, evi yıkılan insanlar mecbur kaldı diye iki katı kiralar artar.
Öğrenciye ev verilmez, verilirse fazla kira alınır.
Kafeye gitsen su bile ikram edilmez.
İnsanlar sabırsız. Acemi bir şoför stop etse küfür korna kıyamet.
Maganda kurşunu ile ölme ihtimalin var.
Saygı zaten yok.

Sözde türkler şöyle, türkler böyle.
Ekonomiyi boş verin. Sırf bu insan popülasyonu yüzünden nefret duygularım artmaya başladı.
Küçük bir özellik daha var: Ayakkabın mı var, saatin ve telefonun da mı var; zenginsin. Ekonomimize laf atamazsın.

Türkiye'deki ahlaki çöküş...

Bunun nedeni aslında gayet açık. Baskıcı ve kısıtlayıcı reijim. Üstüne bir de ekonomik sorunlar eklenince yazdıklarınız kaçınılmaz oluyor. Gerçi ekonomideki çöküşü insanlar üzerinde yaratılan baskının bir sonucu olarak düşünebiliriz.

Türkiye'deki ahlaki çöküş...

Bunun nedeni aslında gayet açık. Baskıcı ve kısıtlayıcı reijim. Üstüne bir de ekonomik sorunlar eklenince yazdıklarınız kaçınılmaz oluyor. Gerçi ekonomideki çöküşü insanlar üzerinde yaratılan baskının bir sonucu olarak düşünebiliriz.
Amacım yeni bir tartışma çıkarmak değil, sadece merakımdan soruyorum: Rejim tarafından hangi konularda baskılandınız veya kısıtlandınız?

Cahil toplumlarda demokrasi uygulanamaz!

İlk önce disiplini sağlamak lazım bunu her şey için diyorum eğitim, askeri, ekonomik ve siyasi gibi aslında ilk önce söyle cahilleri toplumdan temizlesek daha iyi olur...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zihniyet meselesi. Üzülerek ki mevcut şartlar ekonomi, siyaset, aile yapısı ve eğitim kalitesi bu durumu gözle görülebilir bir şekilde açıklıyor. :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı