Türkiye neyi yanlış yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğitim arkadaşlar eğitim bence tek sorun eğitim şöyle düşünelim bir hddniz vardır ama kronik sorunlar vardır HDD nizde bu kronik sorunları çözmek için birçok yöntem ararsınız ama hiçbiri işe yaramaz tek çare yeni bir HDD ya da SSD almaktır ve sen inatla yeni bir SSD almazsın onun yerine onu kullanmaya devam edersin para biriktirirsin yeni SSD'yi almak için ailenden daha çok harçlık istersin vermezlerse ağlarsın ama o harçlığı zorla alırsın parayı biriktirdiğin halde o ssdyi almazsın.
(çok kötü betimledim ama betimlediğim kelimeleri anlamışsınızdır kelimeler sırasıyla "eğitim sorunlarının bütün sorunlara yol açması, bu sorunları çözmek için deli gibi zorla vergi toplanması")
 
İlk olarak din savaşlarının bir bitmesi lazım.Hayır ülke laik peki de laikliğe aykırı neyimiz var anlık.Hem ne kazandırıyor laiklik bize.
İlk öncelikle laikliğin ne demek olduğunu bilin ve partiler arası tarafsız davranın.
Yazın karantina, kışın açıyorlar turizm olmuyor. Millet açız, diyor. Allahımız var! Gibi saçma sapan cevaplar ülkeyi sadece İslam dini ile yönetebiliyor. Sanki ülkede İslam dinini seçenler daha üstün gibi davranıyor ki öyle zaten.
 

Kardeş laikliğin anlamına sen bir bak gel. Onunla ne alakası var? Parti falan tutmuyorum. Hayır yöneten Allah'ımız var dedi diye laiklikten mi çıktık? Kanunlar ve uygulanışı hala laik. Değil demen için şeriat lazım. Adam Allah'ımız var dedi diye laik mi, değiliz. Desin istediğini. Sonuçta şeriat yok. Keşke olsa o başka da.


Adama laiklik dedik turizm karantina falan dedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan başımızdaki kişi oy toplamak için herşeyi deniyor. Türkçe kur'an'a kızan adam doğudaki mitinginde kürtçe yazılı kur'an çıkarması. Atatürk'e ayyaş diyip her yıl dönümünde Anıtkabir'e gitmesi ve bunları diyerek gitmesi. Milletimiz hala uyanamadı, durum o kadar vahim ki ne olursa olsun ampüle vermeye devam edeceğiz gibi adamlar var. Kendinden daha güçlü ülkelere baş kaldırması ve bunun karşılığında Dolar'ın, Euro'nun artması. Eğer iktidar değişirse herşeyin değişeceğini düşünüyorum.
Sonuçta şeriat yok.Keşke olsa o başka da.
Bu arkadaşa 28 Şubatı hatırlatmak gerekir.
 
Atatürk e nerede böyle bir hakaret etti.Haberdar olmak için soruyorum.Savunmuyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…