Türkiye neyi yanlış yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laiklik din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılmasıdır. Siz sanırım alkol içip atadan gitmek falan sandınız.

Bende Müslüman'ım ancak kendisi bu ülkeyi dinle yönetiyor sadece Müslüman insanlar varmış gibi davranıyor Müslüman olmayanlar Vatan haini oluyor... Anlatabildim mi? Bu benim şahsi düşüncem.

Dinle yönetseydi sokaklar bu kadar güvensiz olmazdı.

@Selçuk ben Adnan Menderes'in neden asıldığını araştırın istiyorsanız.

Madde 1: Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

Madde 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Madde 3: Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçe'dir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı “İstiklal Marşı”dır. Başkenti Ankara'dır.

Madde 4: Anayasanın 1’inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

Yani mecliste teklif dahi etmen suç, Şeriat getirip Osmanlı'yı tekrar kurma, Kudüs'ü fethetme gibi fanteziler içerisindeyseniz baştan unutun. Beğenmediyseniz Yallah Arabistana.

Laiklik din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılmasıdır. Siz sanırım alkol içip atadan gitmek falan sandınız.

Bende Müslüman'ım ancak kendisi bu ülkeyi dinle yönetiyor sadece Müslüman insanlar varmış gibi davranıyor Müslüman olmayanlar Vatan haini oluyor... Anlatabildim mi? Bu benim şahsi düşüncem.

Kanka madem laiklik ne demek biliyorsun ne turizm karantina falan diyorsun deli edecen beni. Müslüman olmayanlara Vatan hainiymiş gibi davranıldığını düşünmeye sizi iten durum neydi acaba? İslam kültüründe asla buna yer yoktur sizin de bildiğiniz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka madem laiklik ne demek biliyorsun ne turizm karantina falan diyorsun deli edecen beni.Bir de bana salak muamelesini bırakır mısın rica etsem.Müslüman olmayanlara vatan hainiymiş gibi davranıldığını düşünmeye sizi iten durum neydi acaba. İslam kültüründe asla buna yer yoktur sizin de bildiğiniz gibi.
Hangi mezhebinden bahsediyorsun?

Koltuktakiler ayağa kalkmalı bu ülke laik bir ülke herhangi bir din ile yönetilmemeli. Her ne kadar anayasada yazsa da maalesef ülkemiz koltuğun başındakiler yüzünden laik bir ülke değil.
Ülke laik olunca anında ekonomi tavan yapmayacak. Bir şey bildiğinizi sanmıyorum.
Parti tutmuyorum.

Ülke laik olunca anında ekonomi tavan yapmayacak. Bir şey bildiğinizi sanmıyorum.
Parti tutmuyorum.
Yani şunu mu diyorsun? Bizim, dış yatırımcılara kendi ülkemizden yönetimle güven vermemizin yabancı sermaye'ye katkısı yok? Siyasal islam'ın tavan yaptığı, 10 milyon kişi işsizken Saray'dan kararlar alan bir hükümetin ülkesine hiçbir yatırımcı gelmez. Ama eğer sen Laik olursun, Liberter olursan, Demokratik bir ülke olursan adamlarda yatırım yaparlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı