Laiklik din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılmasıdır. Siz sanırım alkol içip atadan gitmek falan sandınız.
Bende Müslüman'ım ancak kendisi bu ülkeyi dinle yönetiyor sadece Müslüman insanlar varmış gibi davranıyor Müslüman olmayanlar Vatan haini oluyor... Anlatabildim mi? Bu benim şahsi düşüncem.
Dinle yönetilen ülkelere bakıyorum da hepsinde halk perişan.Dinle yönetseydi sokaklar bu kadar güvensiz olmazdı.
İşte aradığım cümle.Mesela Ziya Selçuk ne işe yarıyor diye sorayım bende. Bu ülke eski kafa yönetiyor ve liyakat olmadığı için sürekli geriye gidiyor.
Laiklik din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılmasıdır. Siz sanırım alkol içip atadan gitmek falan sandınız.
Bende Müslüman'ım ancak kendisi bu ülkeyi dinle yönetiyor sadece Müslüman insanlar varmış gibi davranıyor Müslüman olmayanlar Vatan haini oluyor... Anlatabildim mi? Bu benim şahsi düşüncem.
Hangi mezhebinden bahsediyorsun?Kanka madem laiklik ne demek biliyorsun ne turizm karantina falan diyorsun deli edecen beni.Bir de bana salak muamelesini bırakır mısın rica etsem.Müslüman olmayanlara vatan hainiymiş gibi davranıldığını düşünmeye sizi iten durum neydi acaba. İslam kültüründe asla buna yer yoktur sizin de bildiğiniz gibi.
Ülke laik olunca anında ekonomi tavan yapmayacak. Bir şey bildiğinizi sanmıyorum.Koltuktakiler ayağa kalkmalı bu ülke laik bir ülke herhangi bir din ile yönetilmemeli. Her ne kadar anayasada yazsa da maalesef ülkemiz koltuğun başındakiler yüzünden laik bir ülke değil.
Yani şunu mu diyorsun? Bizim, dış yatırımcılara kendi ülkemizden yönetimle güven vermemizin yabancı sermaye'ye katkısı yok? Siyasal islam'ın tavan yaptığı, 10 milyon kişi işsizken Saray'dan kararlar alan bir hükümetin ülkesine hiçbir yatırımcı gelmez. Ama eğer sen Laik olursun, Liberter olursan, Demokratik bir ülke olursan adamlarda yatırım yaparlar.Ülke laik olunca anında ekonomi tavan yapmayacak. Bir şey bildiğinizi sanmıyorum.Parti tutmuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.