Türkiye neyi yanlış yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koltuktakiler ayağa kalkmalı bu ülke laik bir ülke herhangi bir din ile yönetilmemeli. Her ne kadar anayasada yazsada maalesef ülkemiz koltuğun başındakiler yüzünden laik bir ülke değil.

Bir şey derdim de neyse. Dinle ne alakası var? Açıkla bilelim merak ettim. Her haltta dine saldırmayı biliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey derdim de neyse. Dinle ne alakası var? Açıkla bilelim merak ettim. Her haltta dine saldırmayı biliyorsunuz.
Dinle çok alakası var eğer sen camiileri devletin idaresinden çıkartırsan, dini olmayan bir ülkede mitinglerde dini kullanıp oy toplarsan, bu millet ikiye bölünür. Yanıtladığın arkadaş gayet doğru söylemiş.

Vergiler, eğitim sistemi ve mülteciler.(Çok mülteci var ve abe beş lira ver abe nolur diyorlar.

Arkadaşlar ülkemizin gelişmesini hepimiz isteriz fakat neyi yanlış yapıyoruz sizce? Bence eğitim baştan düzenlenmeli.

Dini kullanarak oy toplayan yaşı 60 olan hatiçe teyzeleri, Mehmet amcaları kandırıp oy toplayan kişiyi baştan indirmeli.
Koyunlar koyun olmaktan memnun oldukça bu böyle daha devam eder.
Sonuçta cebindeki ihtiyacın olan lüks olmayan cep telefonlarına göre başımıza ekonomi analizti kesilen amcalar oy kullanıyor. Yurt dışında ülkeyle alakası olmayan Almanya'da harika hayat yaşayıp hala Türkiye de malum kişiye oy veren tonla insan oy kullanamamalı vs.
sonuçta bunlar malum kişinin işine geliyor haliyle engellenemiyor.
Unutmayın bu malum kişinin başına geçtiği sistem değil, malum kişinin oluşturduğu sistemdir.
Ve şunu da unutmayın burası yüksek makamlardaki kişilerin işini yaptığı bir ülke değil, makam gücünü kullanarak alt tabakayı zarara uğrattığı bir ülkedir.

İnsanların akraba, tanıdık diye torpil yaptırması.
İnsanların başkalarının dinine karışması, bazılarının dini kullanması.
İnsanların çeşitli nedenlerden ayrıştırılması.(Din,dil,ırk,tuttuğu parti vs.)
Eğitim en önemlisi, bu kadar yüksek genç nüfusa sahip bir ülkede gençlere verilen önem düşük seviyede olması, yaşlılara daha çok önem verilmesi.

Ülkede eğitim yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Millet amerika yada avrupaya gitmek ve kurtulmak istiyor bu çok üzücü. Yıllar önce ne kanlar döküldü bu topraklar için, şimdi benimde dahil olduğum gençlik yurtdışına gidiyor yaşamaya. onun dışında bende dahil rusya ve ukraynaya gidende çokmuş galiba.
Yanlış anlaşılmasın yurtdışına gidiyonuz vatan hainleri anlamında demiyorum. sadece yıllar önce atalarımızın bu toprakları şuanda kimsenin umrunda değil.

Anayasa tanımayan yönetimin akılalmaz hukuksuzluklarıyla sonuçlanmış sivil darbe dönemindeyiz. Muhalefet liderlerinin canına kastedenler serbest bırakılıp, Cumhurbaşkanına hakaret eden lise öğrencileri evlerinden aldırılıyor. Yaşlı başlı hakimler, mühürsüz oylarla sandık kurup, aynı zarfın içindeki 2 pusuladan sadece birini iptal edip seçim tekrarlatıyor. Mafyalar hapisten çıkarılıyor ve muhalefeti açıkça tehdit ediyor. Halkı cezalandırma pahasına büyük şehir belediyelerinin icraatları engelleniyor. Nüfusun %70'ine yakını terörist ilan edilmiş durumda. "Türkiye neyi yanlış yapıyor" sorusununun cevabı "hiçbir şeyi". Çünkü bütün bu olağanüstü hukuksuzluk ve yağmalara rağmen, çoğunluk çağdaş ve aklıselim olduğu için barışçıl ve demokratik tutumunu terketmiyor. Şımarık vicdansızların kazançlı çıkma ihtimali yok. Ne bu dünyada ne de diğerinde(!).

Siyaset olsun istemiyorum ama Doğu Akdeniz konusunda gerçekten doğru davrandılar, bu hükümetin dış politikasını seviyorum ama aynı şeyi eğitim ve ekonomi için söyleyemeyeceğim.

Laiklik din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılmasıdır. Siz sanırım alkol içip atadan gitmek falan sandınız.
Bende müslümanım ancak kendisi bu ülkeyi dinle yönetiyor sadece müslüman insanlar varmış gibi davranıyor müslüman olmayanlar vatan haini oluyor... Anlatabildim mi? Bu benim şahsi düşüncem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…