Türkiye Serverında Oynamak

Dota 2'de de aynı sorunlar var. Tek fark Lol'de Türkler, Dota'da Ruslar... Aynı zamanda Dota'ya yeni gelen Solo Matchmating çok sorunlu bir sistem. Daha çok oyunu bilmeyen kişiye rastlalnıyor...

EU-West'te oynuyorum, arada bir sinir bozucu tipler çıkıyor. Türkiye server'ında da hesabım var bir süre oynadım ama tek dertleri kill almak olduğu için oynanmaz onlarla. Dota'da da Ruslar var. Ayrıca teslim olma olayı olmadığı için her maç en az bir kişi çıkıyor oyundan.

Evet, Dota 2'ye acilen getirilmesi gereken bir sistem pes etme. Bir de ben LoL'de abandon mevzusunu beğenmedim. Çok stabil bir ceza sistemi yok.

Türkiyede gece saatlerinde girince aklı başında insanlar geliyor genelde ranked oyunlarda ama yinede pişmanız geçiş yaptığımız için

Ben geçiş yapmadığım halde Türkiye server'ına atıldım. Attığım Ticket'lardan hiçbirine cevap gelmeyince sıkıştım resmen. EU Nordic East de ne güzel takılıyordum...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı