Toprağı almazsak da ülkeye daha çok ar*p geliyor zaten bir şey değişmiyor yani.Ya alsa ne yapacaksınız etnik olarak Arap çoğunlukta bir yeri? Ben bu Arap düşmanlarını da anlamıyorum. Hem ülkeden gitsin istiyorsunuz hem de ülkeye daha çok Arap alalım diyorsunuz dolaylı olarak. Tutarlı olun.
Arap düşmanı olduğum doğrudur ama oralar eskiden Osmanlı toprağıydı. Ayrıca burada toprak alıp tüm suriyelileri bu bölgeye yerleştirebilirdik özerk bölge yapıp ve büyük çoğunlukta suriyeli mülteci sorunundan kurtulurduk.Ya alsa ne yapacaksınız etnik olarak Arap çoğunlukta bir yeri? Ben bu Arap düşmanlarını da anlamıyorum. Hem ülkeden gitsin istiyorsunuz hem de ülkeye daha çok Arap alalım diyorsunuz dolaylı olarak. Tutarlı olun.
Arap düşmanı olduğum doğrudur ama oralar eskiden Osmanlı toprağıydı. Ayrıca burada toprak alıp tüm suriyelileri bu bölgeye yerleştirebilirdik özerk bölge yapıp ve büyük çoğunlukta Suriyeli mülteci sorunundan kurtulurduk.
Osmanlı'yı bilmem, ben Türk vatandaşıyım. Hiçbir Suriyeli'nin de Tayyip Erdoğan himayesinde yasamak istedigini zannetmiyorum. Bu insanların yeri Avrupa, kapıları açıp salacaksın.Arap düşmanı olduğum doğrudur ama oralar eskiden Osmanlı toprağıydı. Ayrıca burada toprak alıp tüm suriyelileri bu bölgeye yerleştirebilirdik özerk bölge yapıp ve büyük çoğunlukta Suriyeli mülteci sorunundan kurtulurduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.