Bilimden kastınızın dini kenara atmak olduğu için görüşlerinize katılmıyorum. Dini kenara atmadan da bilimde ilerlenebilir. Okullardaki din derslerine dilinizi boşuna uzatıyorsunuz. Türkiye'nin SİHA'larını örnek alabilirsiniz.
Haklısınız efendim. Yukarıda düşünme yeteneği geride kalmış şahsiyetin biri din dersi yerine bilim dersi verilsin. İsteyen araştırır diyor. İslam'da ilim öğrenmek farz zaten. İslam hayatın her yerine müdahale ediyor. Atıp tutuyorlar.
Son zamanlarda yavaştan Türkiye'de bilim ile ilgili gelişmeler yaşanmaya başladı, tabii bilimin gelişip gelişmeyeceği genelde ülkeyi yönetenlerden belli oluyor bu gelişememe kısmında cahil kesiminde rolü var.
Haklısınız efendim. Yukarıda düşünme yeteneği geride kalmış şahsiyetin biri din dersi yerine bilim dersi verilsin. İsteyen araştırır diyor. İslam'da ilim öğrenmek farz zaten. İslam hayatın her yerine müdahale ediyor. Atıp tutuyorlar.
Atıp tutmak olarak sizi mi kastettim bilmiyorum. Yukarıdakilerden birisi için dedim. Siz de farklı fikirlere saygılı olduğunu söyleyince atıp tutmanın da hoş karşılanmadığını söyledim.
Haklısınız efendim. Yukarıda düşünme yeteneği geride kalmış şahsiyetin biri din dersi yerine bilim dersi verilsin, isteyen araştırır diyor. İslam'da ilim öğrenmek farz zaten. İslam hayatın her yerine müdahale ediyor. Atıp tutuyorlar.
Hocam işte tamamen saman altından su yürüterek İslam düşmanlığı yapıyorlar. 2 saatlik din dersi mi zorlarına gidiyor? 2 saat din dersi yerine bilim dersi yapacakmışız, lafa bak. Lisede zaten toplamda 6 saat fen dersleri görüyorsun. Hatta ileriki sınıflarda bu sayı 12'ye kadar çıkıyor. Dertleri tamamen İslam düşmanlığı, buna eminim.
Daha da ağlamayın. Gidin doldurun ve bu dersten muaf olun. O kadar araştırma yapıyorsunuz, bilim aşkıyla yanıp tutuşuyorsunuz ya... Sadece popüler bilim ve kültürün kölesisiniz. Kendi boş fikir ve düşünceleriniz bile onun bunun.