Üniversiteyi bitirdim bir şekilde, çalıştığım özel şirket Allah a emanet. Şimdi kazanabildiğim parayla kredi borcu yanı sıra bir bilgisayar almak istiyorum aylardır bunu düşünüyorum. İleride neleri düşünmek durumunda kalacağımı düşündükçe sıkılıyorum.
Üniversiteyi bitirdim bir şekilde, çalıştığım özel şirket Allah'a emanet. Şimdi kazanabildiğim parayla kredi borcu yanı sıra bir bilgisayar almak istiyorum aylardır bunu düşünüyorum. İleride neleri düşünmek durumunda kalacağımı düşündükçe sıkılıyorum.
Başkan gelip geçici, halk kalıcıdır. Tamam şuan durum dandik ama baştan kendinizi öldürürseniz devamında ne olacak? Saçma triplere girmeden yaşayın ve kendinizi ilgi alanlarınızda geliştirin. Hiçbir şey yapamıyorsan kaliteli üniversiteye git ki insanlar arasında güzel bilin. Hayatı oyun oynamaktan ibaret zengin-fakir çok arkadaşım var. Emek sarfetmeden para kazanılmaz.
Bunun ampulle alakası yok. Mevcut durumdan memnun olduğumu da söylemedim. Mevcuttan daha kötüsünü yaşamadığım için şükrediyor daha iyisini elde etmek için çalışıyorum dedim.