Türkiye'de artık yaşanmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yobaz + asgari ücret + osmanlı hayalleri kuran dayı : Eskileri bilmiyonuz hohoho allah belanızı versin vatan hainleri.

Parodiye cinayetten çok ceza verilen bu ülkede fikirlerimi dile getirmek istemiyorum artık, değişen bir şey yok. Benim hayatımsa değerli, tepki göstereceğim diye bu yaşta gençliğimi çürütüp vatan haini damgası yemek istemiyorum. Başka ülkelerde var dünyada, diyeceklerim bu kadar.

.

3. madde ile ilgili şunu söylemek istiyorum. Deveye kuğ gölü balesi öğretmek daha kolay. Ben bir kere denemiştim ama keşke denemeseydim. Beynim erimişti iki dakikada.

Sırf Porçay tutuklandı diye bu ülkede yaşanmaz demek aşırı SAÇMA bence. Her ülkede, her yerde illahaki haksızlığa uğrayanlar olacaktır. Önemli olan hatalarımızı düzeltip, ceza alması gereken kişilere ceza vermektir. Bütün insanlar böyle düşünürse bu Dünya hiç ama hiç gelişmez zaten.

Sırf porçay'dan değil ki zaten takipçisi bile değildim, haksızlığa uğramış tamam fakat o kadar öldürülen insanların katilleri niye hapse girmiyor? Ekonomi kötü cahil halk hepsi bir sebep.

Sırf porçay'dan değil ki zaten takipçisi bile değildim, haksızlığa uğramış tamam fakat o kadar öldürülen insanların katilleri niye hapse girmiyor? Ekonomi kötü cahil halk hepsi bir sebep.
Hangi katil hapse girmemiş? Sosyal medyanın gazına çok geliyor halkımız. Ekonominin de bununla alakası yok.

Bu ülkede adalet zaten yok onu anlıyorum. Ben sadece olaya Porçay gözünden baktım. Diğer yandan evet, bu ülkede yaşanmaz. Ama yapacak bir şey yok işte.

Bu ülkeyi kurtaracak tek şey bilimdir. Fakat biz yıllardır özgün fikir üretemiyoruz. Bilim denilen şey Osmanlıdan kalma geleneklerle arka planda kalmış. Despotik yönetime alışmış Osmanlı halkının devamıyız. 21.yy sorunlarına cevap olacak müspet bilimlerde çok gerideyiz. Her konuda özgün üretim yapmamız gerekirken Arap lisanıyla uğraşıyoruz. Sanıyorsunuz ki iktidar değişecek ülke kurtulacak hayır. Değişime uğradığı zaman ülkeyi kurtaracak tek unsur eğitimdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…