Türkiye'de artık yaşanmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayetçiyseniz siz düzeltmeye çalışın (Mustafa Kemal fotoğrafı ve Türk bayrağı fotoğrafı koymakla olmuyor), yaptığınız işte iyi olun, saygılı, duyarlı, eşitlikçi ve kibar bir insan olmaya gayret edin. Bu durumu aşacaksınız, ben aştım.

Zaten gerçek hayatta gayette öyleyim, benim gibilerde var fakat 80 milyon enayinin arasında kendimizi duyuramıyoruz. O yüzden de Avrupa'ya gidip hayatı yaşamak istiyoruz bu ülkede neredeyse nefes başına vergi vermek istemiyoruz.

Türkiye'ye yaşanmaz deyip yakınacağınıza bu durumu düzeltmek için çalışmaya ne dersiniz. Kusura bakma yatarak veya Technopat' a konu açarak ülke kurtarılmıyor. Yok adalet kötü, yok ekonomi berbat... Tamam dostum bizde bunları biliyoruz. Aylardır bu konuları açmaya üşenmiyor musunuz? Anlayın artık buraya mesaj yazarak kurtulmuyor vatan. Eğer vatanı kurtarmak istiyorsanız yapacağınız tek şey vatan uğruna çalışmaktır. Eğer Türkiye'yi yaşanmaz buluyorsan yurtdışına çıkabilirsin eğer vasfın varsa. Hatırlatayım sizin o çok güzel bulduğunuz ülkelere de öyle kolay kolay almıyorlar. İşsiz güçsüz, elinden bir şey gelmeyen, becerisiz eleman almıyorlar. Almamakta da haklılar. Onlar da kendi ülkesinin gelişmesini istiyor.
Özetle önünüzde üç koşul var;
-Çok çalışıp devletine faydalı olmak.
-Çok çalışıp yurtdışına kaçmak.
-Aylak aylak oturup bu tür forumlarda devleti kötülemek.

Tercih senin...

Bu arada kızgın atan arkadaşlar neye kızgın atmış acaba? Ben burada fikirlerimi belirttim ki çoğu kişide bana katılıyor, kendileri sarayın yıllık elektrik masrafı için vergi vermeye devam edebilirler.
Türkiye'ye yaşanmaz deyip yakınacağınıza bu durumu düzeltmek için çalışmaya ne dersiniz? Kusura bakma yatarak veya Technopat'a konu açarak ülke kurtarılmıyor. Yok adalet kötü, yok ekonomi berbat... Tamam dostum bizde bunları biliyoruz. Aylardır bu konuları açmaya üşenmiyor musunuz? Anlayın artık buraya mesaj yazarak kurtulmuyor Vatan. Eğer Vatan'ı kurtarmak istiyorsanız yapacağınız tek şey Vatan uğruna çalışmaktır. Eğer Türkiye'yi yaşanmaz buluyorsan yurtdışına çıkabilirsin eğer vasfın varsa. Hatırlatayım sizin o çok güzel bulduğunuz ülkelere de öyle kolay kolay almıyorlar. İşsiz güçsüz, elinden bir şey gelmeyen, becerisiz eleman almıyorlar. Almamakta da haklılar. Onlar da kendi ülkesinin gelişmesini istiyor.
Özetle önünüzde üç koşul var;
-Çok çalışıp devletine faydalı olmak.
-Çok çalışıp yurtdışına kaçmak.
-Aylak aylak oturup bu tür forumlarda devleti kötülemek.

Tercih senin...

Çok çalışıp yurtdışına kaçmak değil yurtdışına gidip kurtulmak, 2. şıkkı seçerim.

Zaten ekonomi ve cahil halktan bıkmıştım yaşamak istemiyordum bir de dün Porçay'ın 4 yıl 2 ay hapis cezası aldığını gördüm.

Cinayet: Ceza yok.

Tecavüz: Ceza yok.

Teröre destek: Ceza yok.

Şiddet: Ceza yok.

Hırsızlık: Ceza yok.

Parodi: 4 yıl hapis.

Artık Türkiye'de yaşanmaz.
Kızgın atanı çok merak ediyorum acaba hangi kafayla atmış?

Bu şeyi zaten Sözcü'den başka bir gazetenin yapma ihtimali yok.
Bir ülkede;
Partizanlık en üst seviyede
Eğitim seviyesi düşük
Bilimsel faaliyetler zayıf
Halk arasında kenetlenme yoksa o ülkeden kimseye hayır gelmez.
Bunu düzeltmek için partizanlığı yıkmamız lazım.
Siyasette hiçbir zaman birleştiricilik görmedim. Herhalde böyle giderse de ömür boyu göremeyiz.
Gerçekten birleştirici bir siyasetçi çıkarsa bütün sorunları çözeriz kimse de bu ülkeden gitmek istemez.

Not: Biraz saçmaladım gibi görünüyor ama komik bir tarafı yok.
Partizanlığın olmadığı ülkelerde söylediğim şey gayet de iyi durumda.

Yapabileceğimiz üç şey var.
1-) kendimizi geliştirip yurtdışına gitmek.
2-) doğru kişiye oy vermek.
3-) insanların gözünü açıp, gerçekleri göstermek.

1. seçenek. Çünkü bazı insanlar gerçeği görmek istemiyorlar. Daha çok şey anlatırdım da LGS'ye gireceğim malum silivri soğuk:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı