Türkiye'de en çok aboneye sahip dizi-film platformları açıklandı

Diğer ülkelerin kütüphanesine kıyasla bizde içerikler çok kısılmış. Tabi içerik olarak fark olduğu kadar fiyat farkı da var. Yine ne olursa olsun şuanki fiyatının hakkını veriyor tabi.
The Boys ve İnvincible takip ediyorum o kadar, harici ilgimi çeken bir şey olmadı.
Bir de Prime Video ve Amazon Shopping platformlarının arayüzünü beğenmiyorum.
 
Wi-Fi olmayan bir yerde bir süre vakit geçirmek zorundaydım ve BluTV'den dizi izlemek istedim ama resmen çözünürlük ayarı yok. Kota dostu dediği ayar kesinlikle kota dostu değil çünkü veri kullanımından takip ettim ve kota dostulukla alakası yok. Wi-Fi olan yerde bir tane film indirdim BluTV'den ve Wi-Fi olmayan yerde izlemek istediğimde hiçbir şekilde videoyu açmadığı gibi süresinin dolduğunu belirtti daha birkaç gün geçmişken. Amazon Prime ve Netflix'te bu saçmalıkları yaşamadım. O yaşadığım sorunlardan sonra tekrar BluTV kullanmadım.
 
hdfilmcehennemi ve dizipal varken bu kadar aboneleri olması komik değil mi ?
Korsan kullanmayı iyilemeye gerek yok? Paran vardır her türlü kullanırsın? Örnek olarak Disney+ ve Amazon Prime Video kullanıyorum ve gayet memnunum.
Baya değişik bir yorum.
 
Hepsiburada premium olmasa BluTV bu kadar üyesi olmazdi. Behzat ç izlemek için aldım. O da sezon finali verdi üyeliği iptal ettim. Prime' kadar güzeli yok. Bedava kargo, oyun daha ne olsun ki. Netflix hep aynı şey aşk dizileri başka halt yok. Reacher alayina yeter Netflix'dekilerin.
 
Korsan kullanmayı iyilemeye gerek yok? Paran vardır her türlü kullanırsın? Örnek olarak Disney+ ve Amazon Prime Video kullanıyorum ve gayet memnunum.
Baya değişik bir yorum.
Disney+ kullananları bi ara vatan haini ilan etmiyorlarmıydı la? xD
 

Geri
Yukarı