Türkiye'de Game of Thrones'u 1080P İzlemek

RyseTheCrazy

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel CORE i7 7700 3.60 GHz / MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6G GDDR5 192 Bit / (8x2) 16 GB HI-LEVEL DDR4 2133 MHz / 1 TB WD BLUE SATA / Cooler Master K350 600W / ASUS H110M-D 2133 MHz DDR4 1151 ATX
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Türkiye'de Game of Thrones'u 1080p izlemenin legal bir yolu var mı? Türkiye'de HBO'ya erişim olmadığı için BluTV, Digiturk gibi uygulamalardan izlemek zorunda kalıyoruz fakat ikisi de 720p ve hatta kötülemek gibi olmasın fakat BluTV'nin GoT'un bazı bölümlerinde öyle bir pikselleşmeler gördüm ki sanki Twitch'de 0.70 Mbps ile yayın açmış bir kanalın görüntü kalitesini izlemiş gibi hissettim kendimi.

Her neyse sadede gelecek olursam Türkiye'de GoT'u 1080p izlemek mümkün mü? (legal yollardan tabii ki)

1080p ile 45-60 dakika'lık bölümleri izleyebilecek internet varsa ne mutlu adınıza. Legal olduğundan pek emin değilim ama internet de pek çok site var 1080p olan.

Arkadaşlar Türkiye'de Game of Thrones'u 1080p izlemenin legal bir yolu var mı? Türkiye'de HBO'ya erişim olmadığı için BluTV, Digiturk gibi uygulamalardan izlemek zorunda kalıyoruz fakat ikisi de 720p ve hatta kötülemek gibi olmasın fakat BluTV'nin GoT'un bazı bölümlerinde öyle bir pikselleşmeler gördüm ki sanki Twitch'de 0.70 Mbps ile yayın açmış bir kanalın görüntü kalitesini izlemiş gibi hissettim kendimi.

Her neyse sadede gelecek olursam Türkiye'de GoT'u 1080p izlemek mümkün mü? (legal yollardan tabii ki)
Digiturk bile 1.2k bit ile veriyor çoğu twitch yayıncıları bu rakamı 4e 5e katlıyor.

1080p ile 45-60 dakika'lık bölümleri izleyebilecek internet varsa ne mutlu adınıza. Legal olduğundan pek emin değilim ama internet de pek çok site var 1080p olan.
Hocam internetle bir sorunum yok ki, kota yok bir şey yok. 14 Mbps ile 1080p yayınların çoğunu izleyebiliyorum ama bir GoT hevesim vardı onlarda pikselleşmeler sayesinde çöpe gitmenin eşiğinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bilmiyorum legal olarak 1080p izleyebileceğiniz bir yer ama bildiğim bir şey var fakat o da legal değil. Neden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz.

Hangi sezon?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı