Türkiye'de İngiltere simakart kullanmak yasal mı?

Trendyol'da satılıyor yasal mı?
Yurtdışında kullanım içindir büyük ihtimal. Türkiye'de faaliyet göstermeyen bir operatörün altyapısı da yoktur doğal olarak.

Birisi alsa bile Türkiye'de kullanamayacağı için yasal denilebilir.

Yurtdışında kullanım içindir büyük ihtimal. Türkiye'de faaliyet göstermeyen bir operatörün altyapısı da yoktur doğal olarak.

Birisi alsa bile Türkiye'de kullanamayacağı için yasal denilebilir.
Yorumlara bakılırsa herkes Türkiye'de kullanmak için almış. Muhtemelen Paypal üyeliği için.

Bu sim kartlarını nasıl alıyorlar merak ettim. (Nasıl alıyor derken satıcı nereden temin ediyor.)
Tahminen bu hatlar markette kimlik bilgisi kayıt olmadan satılan hazır kartlar?
Türkiye gibi değil kimliksiz kimse size 50-100 tane hat vermez.
Yurtdışında böyle kural zorunluluk yok.

Bazı ülkelerde SIM kart tabiri caizse bakkallarda bile satılıyor anonim olarak. Ukrayna'da mesela anonim hatlar var. Kiminde de aldıktan sonra belli bir süre içinde operatörden kişiselleştirmek gerekiyormuş. Uluslararası roaming durumu var tabii, mesela dedemler hacdan geldiğinde orada aldıkları hat Türkiye'de de çekiyordu Arapça operatör isminin yanında Turkcell yazıyordu. Fakat arama yaparsan uluslararası ücretlendirliyor. WhatsApp vs. için SMS gelsin yeter diyorsanız alınabilir.

Gürcistan 3 yıl gittim geldim.
Normalde pasaport yada kimlik kartı ile satılıyor.
1 Avm kenarında bizim Türkiye'deki gibi ufak telefoncu gördüm.
Hat sordum,Adam çekmece açtı 3 operatör en az 20 kapalı sim kart.
Aldım çıktım ne evrak ne imza!!

Tabii ki yasal. Günümüzde birçok kişi seyahat öncesi veya yurt dışında şirket kurulumları vs için yabancı SIM kartlarını tercih etmektedir. Bunun birçok nedeni bulunmakla birlikte son derece güvenilir bir çözüm olduğunu düşünüyorum. İngiltere sim kart olayını ben ilk yurt dışına çıkışımda birkaç site aracılığıyla satın almıştım ve kapıma kadar gönderilmişti. Link bırakıyorum buraya sizlerde dilerseniz inceleyip bakabilirsiniz. Yabancı Sim Kart - Yabancı Sim Kart Satın Alma Sitesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı