Çözüldü Türkiye'de iyi bir internet şirketi var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu internet işleri biraz altyapı ile alakalı yani bulunduğunuz konumdaki şansınıza bağlı o yüzden internet şirketlerini hangi konuda kıyasladığınız önemli sanki.
Eve 3 tane fiber kablo geliyor (TT, SOL, Kablonet) ama bana verilen hız 24Mbps 200GB AKK. Daha fazlası için cüzdanı firmaya emanet etmen gerekiyor maşallah 😂

Bir şeye iyi diyebilmek için bir de rakip olması lazım değil mi? Bir şeye göre karşılaştırıp ona göre iyi veya kötü diyebiliriz. Bence kötü değil çok kötü durumdayız. Yıl olmuş 2020, 16 Mbps internete 80 TL para ödüyorum.

Düzgün piyasa araştırması yapmazsanız ve anlamsız beklentileriniz olursa evet yok. Adama TürkNet, Millenicom, Netspeed gibi alternatif ama güzel hızlar sunan (Türkiye şartları için) firmaları öneriyorum bana "ama onların bayileri yok" diyor. Senin 70 yaşında deden ne farkın kaldı o zaman? Bunu demeye devam ettiğin sürece Türkiye'de internet gelişmeyecek.

Yıl olmuş 2020, 16 Mbps internete 80 TL para ödüyorum.

Niye abi niye? Niye ödüyorsun? Benim anladığım nokta da bu. Tamam bu durumdan şikayetçiyiz ama kurtulmak için ne yapıyoruz? Çoğu arkadaşım bu durumdan şikayetçi ama kontratları bitince alternatif firmalara gitmek yerine yine TTNET, Süperonline alıp yoluna devam ediyor. Adamlara yalvararak alternatif firmalara geçirtebiliyorum dedeme anlatır gibi zorla ikna ediyorum hepsini.

Söylediği hızı verebilen ve genelde sorun yaşatmayan birkaç firma var ama bize hala 15 ve 24 Mbps gibi saçma hızları "Fiber İnternet" diye satan hiçbir firma bence iyi olamaz. ADSL kullananları saymıyorum bile.
50 Mbps sabit alacağım söylenirken 50 Mpbs hızı daha göremedim. Nedenini her sorduğumda bir bahane buldular

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı