Türkiye'de Kumarhane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@76087 her seferinde kapanıyor ve ban yeniliyor. İşin kötü tarafı muhalif kesim ne derse onun sözüyle konular kapatılıyor ve diğer kesime söz hakkı tanınmıyor. Bu da sosyalin eleştirdiği o sistemden farkı olmadığını kanıtıdır.

Türkiye'nin islam devleti olup olmamasını bir yana bırakalım, bu tip mekanların zararlı ve gereksiz olduğu konusunda herhalde hem fikirizdir diye düşünüyorum. Bu bağlamda kumarhane olmamalı.

@TR26SkyWalker26TR hayır helal kazanç değil. Ama bunu yapması başka şeyleri yapmasına serbestlik tanımıyor devlete.

Son sözü söyleyenin ban yemediğini biliyorum zaten.

Açılmaması daha faydalı olur, maddi sebep kaynaklı çatlayan aile yapısının iyice bozulacağını düşünüyorum. Çok seven varsa Kıbrıs'ta oynayabilir Bu arada Türkiye devletinin dini yoktur, Türkiye'de yaşayan insanların çoğunluğu müslümandır, 2019'da da bunu açıklatmayın artık.

Bir devlet, vatandaşlarının zor duruma düşmesini neden istesin?

Nasıl ne yapsın? Yani @wertyq diyor ya, helal kazan değil diye, o zaman faiz vergisini kessin diyorum.
Bunu tüm devletler yapıyor. Kesmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca vergi alması para kazanmak için değil bankaların faizden kazandığı parayı azaltmak için yapılıyor. Böylece bankanın kazancı düşer banka faiz artırır, halk faiz kullanmaz. Olay bu kadar basit. Yani amaç para kazanmak değil haram kazancı engellemek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…