Daha fazla
Son sözü söyleyenin ban yemediğini biliyorum zaten.@76087 her seferinde kapanıyor ve ban yeniliyor. İşin kötü tarafı muhalif kesim ne derse onun sözüyle konular kapatılıyor ve diğer kesime söz hakkı tanınmıyor. Bu da sosyalin eleştirdiği o sistemden farkı olmadığını kanıtıdır.
Dostum ne yapsın demiyorum. Ee, yapsın demek istedim orada. Ben de diyorum kessin evet ama yapmıyor hatalı davranıyor. Benim dememle olacak iş mi?Nasıl ne yapsın? Yani @wertyq diyor ya, helal kazan değil diye, o zaman faiz vergisini kessin diyorum.
Bunu tüm devletler yapıyor. Kesmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca vergi alması para kazanmak için değil bankaların faizden kazandığı parayı azaltmak için yapılıyor. Böylece bankanın kazancı düşer banka faiz artırır, halk faiz kullanmaz. Olay bu kadar basit. Yani amaç para kazanmak değil haram kazancı engellemek.Nasıl ne yapsın? Yani @wertyq diyor ya, helal kazan değil diye, o zaman faiz vergisini kessin diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.