Türkiye'de Lowrider Almak

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Arkadaşlarla bayağı bir heveslendik doğrusu şöyle 1966 model Chevrolet Impala'lara falan. Yaklaşık 150.000₺'ye alsak, lowrider sistemi ne kadar tutar? Bir de yasal mı tam bilmiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Arkadaşlarla bayağı bir heveslendik doğrusu şöyle 1966 model Chevrolet Impala'lara falan. Yaklaşık 150.000₺'ye alsak, lowrider sistemi ne kadar tutar? Bir de yasal mı tam bilmiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Ford Fairlane ya da 1975 model ve öncesi tüm Chevy modellerine air süspansiyon takviyesiyle low-rider modu yapılabilir. Air süspansiyonların muayenede sorunu olmuyor.

Ağır kusurlu olarak muayeneden geçmiyor. Söktürüp muayeneye girmen lazım.
Range Rover tüm serisi, Citroen C5, Ford Mondeo gibi araçlarda air süspansiyon fabrika çıkışlı var. Onlar geçiyorsa diğer air süspansiyon sistemleri de geçiyor diye düşünmüştüm ancak kısa bir araştırmadan sonra her yerde geçmediği yazılmış, öğrenmiş oldum :)

@Silinen üye C5, Xantia, XM, CX, BX, DS gibi modellerde Hydropneumatic süspansiyon bulunur, hidrolik ile çalışırlar ve havalı değillerdir. Xantia Activa, seri üretim araçlar arasında yol tutuşu rekorunu elinde tutar on yıllardır. Bu süspansiyonun lisansını alıp üretim yapan birkaç lüks firma da oldu. Amacı şov değil, konfor ve yol tutuşudur. O firmalar gerekli standartları yerine getirirler, mühendislik kasarlar, 10000 TL sermaye ile dükkan açıp "air" takan yerler gibi baştan savma iş yapmazlar. Haliyle, orijinal olarak havalı veya hidrolik süspansiyonlar ile karşılaştırmak yanlış olur. Araç üzerinde yapılan ciddi değişiklikler yasaktır. İşletilmesi de çok zordur, prosedürü fenadır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı