Türkiye'de MrBeast gibi olmak mümkün mü?

xienion

Hectopat
Türkiye'de MrBeast gibi olmak şu an mümkün mü? Ayda milyonlar dağıtmak milyar izlenmek gibi. Adamın abone plaketlerini astığı bir koridor var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii olunur da çok ama çok deli efor sarf etmen lazım . Para görünce şımarmadan o işi yapmaya devam etmen lazım .

Türkçe ile mümkün değil.
İngilizce-Almanca dublaj ve başlık dili değiştirme ile her şey mümkün... Teknoloji çok gelişti.

En fazla Enes patos gibi olursunuz. O da imkansıza yakın. O adam YouTube başladığında YouTube Türkiye yoktu sanırım.

Ya gerçekten çok farklı fikirlere ve bitmek bilmeyen içeriklere sahip olacaksınız ya da o sektörde öncü olacaksınız. 2. Olamayacağına göre 1. için çabalayabilirsiniz.

Türkiye'de MrBeast gibi olmak şu an mümkün mü? Ayda milyonlar dağıtmak milyar izlenmek gibi. Adamın abone plaketlerini astığı bir koridor var.

Dostum olmak kolay ama devam etmek zor. MrBeast dediğin kanal farklı farklı dillere çeviriyor videolarını. Globala yayılabilirsin tabii ki ancak istikrarını koruyabilir misin bilemem.

Ek olarak risk alarak içerik üretmen lazım.
Bir de ekonomi bu haldeyken öyle içerikler üretebilir misin onu bilemedim :D Adam hayrına Lambo veriyor, yani TR'de biraz zor gibi.

Maalesef imkansız ancak attığım videodaki gibi ıq düşüren videolar çekerseniz işiniz kolaylaşır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef imkansız ancak attığım videodaki gibi IQ düşüren videolar çekerseniz işiniz kolaylaşır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte buna video derim dostum!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı