Ankara ankamall' a gelmişti ama türkiyede varmı bilmiyorum.
Müthiş bir şey ya .Ben bir yerde yasak diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kendisi en sevdiğim araçtır.Eki Görüntüle 424850
Neden böyle bir yasak var. Amacı nedir ? Biraz aydınlatırsanız sevinirim.Birkaç tane var ama zamanında bir şekilde ülkeye sokulmuş. Şu an yeni giriş yapılamıyor çünkü yaşa takılıyor. Belli bir yaş üzerindeki araçları (klasik kategorisinde olmadığı sürece) ülkeye sokamıyorsun.
Bu ülkede birçok şeyi sorgulamıyorum artık. Mantıklı tek bir sebep gelmiyor aklıma da.Neden böyle bir yasak var. Amacı nedir ? Biraz aydınlatırsanız sevinirim.
Kendi ülkesinde çok var kardeşim eğer bu işleri takip ediyorsan internette az bir araştırma yaptığın takdir bulabilirsin. Hatta adamlar kullanmıyor bile kimisi ise araba mezarlığında yatıyor.Çok fazla üretilmeyen bir araba diye biliyorum. Kendi ülkesinde bile kolayca bulunamıyorken, üstelik az bulunduğu için fiyatları çok yüksekken alım gücü düşük Türkiye'de olmaması şaşırtıcı değil. Şahsi şirketi üstünden ithal eden birkaç kişi olmuştur belki ama varsa da satacaklarını sanmıyorum. Japon spor otomobillerinin en klasik birkaç modelinden biri sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.