Türkiye'de oyun oynamak artık lüks

Şimdi ben torrente kaydım. Alacak para mı var?
Adamlar 10 Dolara alıyor biz 70 TL'ye anlamadım ben aga bu işi

(Dikkat ederseniz doların a harfini ayırmadım TL'de ayırdım.:))
 
Enis kirazoğlu ne demişti 'oyun bu, film gibi, kitap gibi eğlence aracı' evet, eğlence aracına 600 TL veriyoruz. Bu GeForce olayı biraz olsun Türk kardeşlerimi sevindirmişti, fakat oda bitti artık. Düşündüm biraz, bu GeForce olayını Amerika'nın genci neden kullansın ki? Biz 8,9 bin TL'ye ortalamanın üstü bir bilgisayar alırken, onlar 3 bin birime ne sistemler diziyor. GeForce'yi ancak bizim gibi yetmeyenler kullanır. Ki zaten GeForce'nin Turkcell ile antlaşması, fiyatlandırmanın da bu kadar uçuk yapılması, GeForce'nin bizi sallamadığının kanıtıydı. Türk oyuncuları umduğunu değil, bulduğunu oynar. millet yeni çıkan oyunlara gazlanırken, biz hala 'düşük sistem isteyen oyun tavsiyesi' gibi konular açıyoruz. Parası olmayıp, torrent alan arkadaşlarımıza da 'torrenti desteklemiyozz' gibisinden mesajlar atıp eziyoruz. Kusura bakmayın ama, Türkiye'de oyuncu olmak lüks artık. Oyun almak hayal, bilgisayar almak artık imkansız bir eylem haline geldi. Torrent indiren kardeşlerime tepki gösterdiğiniz kadar, bu fiyatlandırmalara da tepki gösterseydiniz, ben bu konuyu açmış olmazdım. 75 birime biz sadece üyeliği alırken, elalem 75 birime hem oyunu hem üyeliği alıyor.

Bencede mesela CS:GO Warzone daha iyi Steam hesabı açmak istemeyenlere ve skinlerin hepsi var.
 
Valla indirimden kapabildiğimi kaparım o da yoksa gider korsan takılırım. Kimseyi yargılamaya gerek yok ülkenin hali ortada.
Gta V hediye edildiği zaman tüm Türk oyuncular sevinmişti, yabancı arkadaşım 'Gta V mi kaldı bro' dediği zaman bana, keşke çektim içimden.
 
Oyun dursun, çok aç kardeşimiz var. Onlar doysun oyuna sonra geliriz. Daha büyük problemlerimiz var.

Sadece oyun değil bir çok şeyin lehimize dönmesine 2-3 yıl var gibi hocam. Bu yorumu bir ümit ile 2021 Yılında 10 Mbps internet kullanarak yazıyorum. Tabii öncelik açlık işini halletmek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı