HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 3 Aralık 2021 #1 Türkiye'de PayPal hesabı açmak mümkün mü acaba?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 3 Aralık 2021 #12 Ersin Erkal dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani Roblox'ta bir şey alıcağımda sadece paypall kabul ediyor PayPal hesabı olanlar zfffpengu#8340 ekleyebilir mi? Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani Roblox'ta bir şey alıcağımda sadece paypall kabul ediyor PayPal hesabı olanlar zfffpengu#8340 ekleyebilir mi?
F friedkin Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 199 20 Nisan 2022 #13 PayPal'dan yurt dışı hesabı açınca PayPal ile Türkiye'deki alışveriş sitelerinden alışveriş yapıp Türkiye adresine kargolanabiliyor mu? Artı 0 Eksi
PayPal'dan yurt dışı hesabı açınca PayPal ile Türkiye'deki alışveriş sitelerinden alışveriş yapıp Türkiye adresine kargolanabiliyor mu?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #14 Türkiyeâden Paypal İle AlıÅveriÅ Yapmak Türkiyeâden çekilmek zorunda kalan Paypal ile nasıl alıÅveriÅ yapılacaÄını anlattım. medium.com Artı 0 Eksi
Türkiyeâden Paypal İle AlıÅveriÅ Yapmak Türkiyeâden çekilmek zorunda kalan Paypal ile nasıl alıÅveriÅ yapılacaÄını anlattım. medium.com
F friedkin Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 199 20 Nisan 2022 #15 Ersin Erkal dedi: Türkiyeâden Paypal İle AlıÅveriÅ Yapmak Türkiyeâden çekilmek zorunda kalan Paypal ile nasıl alıÅveriÅ yapılacaÄını anlattım. medium.com Genişletmek için tıkla... Tamam da, bu şekilde hesap açmak kurallara uygun değil, bu şekilde PayPal kullanmanın ileride sıkıntı yaratacağı ve şüpheli işlemler gerekçesiyle PayPal hesabının tamamen kapanabileceğini duydum, doğruysa bu riske girmeye değer mi? Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Türkiyeâden Paypal İle AlıÅveriÅ Yapmak Türkiyeâden çekilmek zorunda kalan Paypal ile nasıl alıÅveriÅ yapılacaÄını anlattım. medium.com Genişletmek için tıkla... Tamam da, bu şekilde hesap açmak kurallara uygun değil, bu şekilde PayPal kullanmanın ileride sıkıntı yaratacağı ve şüpheli işlemler gerekçesiyle PayPal hesabının tamamen kapanabileceğini duydum, doğruysa bu riske girmeye değer mi?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #16 Değmez Artı 0 Eksi