Türkiye'de PS 5 dijital versiyon

Bütçeyi yormayacak hikaye tabanlı oyunlar için

• PS 5 Dijital

Oy: 18 72,0%
  • Xbox Series S + 2K Monitör

Oy: 7 28,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25
Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Yükseklisans
Açıklanan fiyatlardan sonra series s yerine PS 5 dijital versiyonu almaya karar verdim. Cihaz İngiltere'den geleceğinden dolayı maalesef kronik sorunu var mı yok mu araştırmasına girmek için zamanım olmayacak. Cyberpunk 2077 ve eski PS exclusive oyunları oynamak istiyorum. Cyberpunk maliyet olarak beni yoracak olsa da, genel olarak dijital versiyon edinmek ülkemizde cebi çok yakar mı? Cyberpunk 2077, heavy rain, The Last of Us Remastered, God of War gibi hikaye tabanlı oyunlar oynayacağım. Cyberpunk dışında çıkar çıkmaz alacağım bir oyun olacağını da sanmıyorum.

Açıklanan fiyatlardan sonra series s yerine PS 5 dijital versiyonu almaya karar verdim. Cihaz İngiltere'den geleceğinden dolayı maalesef kronik sorunu var mı yok mu araştırmasına girmek için zamanım olmayacak. Cyberpunk 2077 ve eski PS exclusive oyunları oynamak istiyorum. Cyberpunk maliyet olarak beni yoracak olsa da, genel olarak dijital versiyon edinmek ülkemizde cebi çok yakar mı? Cyberpunk 2077, heavy rain, The Last of Us Remastered, God of War gibi hikaye tabanlı oyunlar oynayacağım. Cyberpunk dışında çıkar çıkmaz alacağım bir oyun olacağını da sanmıyorum.

Normali ile arasındaki fiyat farkını göz önüne aldığın zaman oyunları ikinci el alsan normal verisyonla en sonunda ayynı paraya denk gelir.

Bence PS5 tercih et. Bu arada Sony böyle bir şey duyurdu bence PS4 özel oyunları oynamak için iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı