- Katılım
- 25 Mart 2020
- Mesajlar
- 1.011
- Çözümler
- 11
Aternos dışı ücretsiz Türkiye'de server olan sunucu açma siteleri var mı? Kendi bilgisayarımdan açmak istemiyorum.
Son düzenleme:
Aternos dışı Türkiye'de server olan sunucu açma siteleri var mı? Kendi bilgisayarımdan açmak istemiyorum.
Engelli değilse derken neyi kastediyorsunuz hocam? Birde FalixNodes kullanıyordum zaten çok ping oluyor diye bu konuyu açmıştım.FalixNodes ha bu arada açtığın server sitesi Türkiye'de engelli değilse her siteden server açabilirsin.
Free vds bulup üstüne sunucu aç dostum kartın varsa microsoft azureden alacagın vds ile açabilirsin sitelerden ücretsiz aldıgın sunucular pek kaliteli olmaz, İyi forumlar.Aternos dışı ücretsiz Türkiye'de server olan sunucu açma siteleri var mı? Kendi bilgisayarımdan açmak istemiyorum.
Engelli değilse derken neyi kastediyorsunuz hocam? Bir de FalixNodes kullanıyordum zaten çok ping oluyor diye bu konuyu açmıştım.
Ücretsiz sormuş.
@MuroRado fark etmemişim.
Google colab üzerine sunucu kurmuştum. Ping konusunda epey kötü ama.
![]()
GitHub - N-aksif-N/MineColab_Improved: An alternative Minecolab project. --------- Original: https://github.com/thecoder-001/MineColab ----------------------- Wiki: https://minecolabimproved-wiki-gg.translate.goog/es/wiki/MineColab_Improved_Wiki?_x_
An alternative Minecolab project. --------- Original: https://github.com/thecoder-001/MineColab ----------------------- Wiki: https://minecolabimproved-wiki-gg.translate.goog/es/wiki/MineColab_Imp...github.com
Falix kullanıyordum ve iyiydi ama bazen sunucular çalışmıyordu, sıra bekletiyordu.
o nasıl oluyor?hocam hangi dağıtımı ve pencere yöneticisini kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.