Rehber Türkiye'de Uluslararası Ödeme Yöntemlerini Kullanmak

Akbank şu an Huawei saatlere sundu, bakın bir hocam.
Alternatif yol için teşekkürler, offline ödeme yapsa daha iyi olurmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun yerine kart kullanırım daha iyi.

@tahaklkt hocam 18 yaş altı için var mı?

S1lkpay diye bir uygulama var, onun dışı çözümlerim var ama forum kurallarına aykırı olur söylemem, ille de lazımsa belli başlı birkaç çözüm var gibi ama s1lkpay denenebilir.

Merhaba hocam, rehber için teşekkürler. Açık ara bu konudaki en çok bilgiye sahip olduğunu düşünüdüğüm kişisiniz. O sebeple sormak istedim. Apple Pay'i yakın zamanda burada resmi olarak kullanabilecek miyiz? Herhangi bir umut var mı?

Ekleme: Kastettiğiniz cüzdan desteğinin neye benzediğini bilmediğimden olmayışını/kaldırdıklarını fark edememiştim. Ancak "American Airlines, Lufthansa, United Airlines, Dunkin, Starbucks" gibi uygulamaların App Store sayfalarına bakınca fark ettim aşağıdaki gibi bir ibare var.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-09-22 005956.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Hocam selamlar, fatura bilgisi olarak ne eklememiz gerekiyor. Wise hesabım benim şirket hesabı ama ingiltereye kayıtlı, zen de var ikisi de olur yani.

Hocam selamlar, fatura bilgisi olarak ne eklememiz gerekiyor. Wise hesabım benim şirket hesabı ama ingiltereye kayıtlı, zen de var ikisi de olur yani.
İngiltere olarak ayarlamalısınız hocam, Türkiyeyi hiçbir şekilde işin içine karıştırmadan ilerleyin.

İngiltere olarak ayarlamalısınız hocam, Türkiye'yi hiçbir şekilde işin içine karıştırmadan ilerleyin.

POS cihazı taraflı bir sorun oluşur mu acaba POS'larda adres bilgisi gerekli mi bilgim yok tabii ama Cüzdan (Apple Pay) uygulamasında fatura adresi diye bir bölüm var oranın bir önemi var mı fiziksel POS'lar için.

POS cihazı taraflı bir sorun oluşur mu acaba POS'larda adres bilgisi gerekli mi bilgim yok tabii ama cüzdan (Apple Pay) uygulamasında fatura adresi diye bir bölüm var oranın bir önemi var mı fiziksel POS'lar için.

Önemli değil hocam, o adres Apple Pay için, Apple Pay de kendi içerisinde fatura/slip okuşturuyor, adresiniz orada yazıyor diye hatırlıyorum.

Zen.com'a Papara ve Ziraat sanal kart ile para gönderme işlemi yapılamıyor. Bir bilgi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…