Rehber Türkiye'de Uluslararası Ödeme Yöntemlerini Kullanmak

Başka uygulama bilmiyorum, eskiden pasaport yoktu sistem değişmiş olmalı.

Desteğe ulaşın, bir ihtimal kimlikle doğrulanabilir, veya şu ülke seçim yerinde Kıbrıs'ı seçip oluyorsa kimliği okutup yapmayı deneyin. Kripto işine bulaşalım sorun yok derseniz redotpay kullanın direkt, bende kullanıyorum redotu, gayet güzel bir uygulama yalnız kart ücreti 10 dolar, bir o sıkıntısı var. Onun harici varsa kanıt bybit açıp adresi doğruladıktan sonra da apple/google pay uyumlu kart alabilirsiniz. Alternatif olarak adres doğrulayıp cex.io alıp kullanabilirsiniz. Dennispay YouTube kanalının bir topluluk grubu var WhatsApp'ta, oraya katılıp sorarsanız yardımcı olurlar bu konu hakkında.

Hocam bugün gezinirken denk geldim de yaklaşık 1 aydır İş Bankasında akıllı saatle temassız ödeme var. Kredi kartınızı da bağlayabiliyorsunuz direkt fakat diğer bankalarda daha yok nedenini biliyor musunuz?

Yavaş yavaş getiriliyor hocam, Maximum Mobil yükleniyor direkt Wear OS saatlere, Apple Watch için mümkün değil henüz. Yavaş yavaş geliyor, biraz da proje ekibinin keyfine göre yapıyorlar Wear OS ödemelerini, 1 yıla kadar tüm bankalarda olur bu olay ama Apple'den halen emin değilim, şu anda bir uygulama geliştiriliyor, bleap isminde, avantajlar şunlar:
-Bedava metal kart,
-Bir ihtimal Türk IBAN,
-Bedava Swift/Sepa instant transferler ki Swift olayı muh-te-şem,
-Apple Pay, Google Pay olayları.
-Kripto için Fiat hizmetleri Binance gibi,
-Kripto bozdurup IBAN'a çekme vs. bir sürü olayı var.

Beklemedeyiz, kullanıma açıldığı an tanıtacağım.

İşte aradığım cevap. Çok teşekkürler.

Hocam merhaba, konunun üzerinden uzun zaman geçmiş. ben Payooner isimli bir banka kuruluşunun hesabını kullanıyorum, asıl olayım amazondan ödeme alıyorum, bunu komisyonsuz bir şekilde temassız ödemelerimde kullanmak. zen.com hesabı oluşturmak yerine payoneer hesabımdaki sanal kartı google pay ile kullanmayı hedefliyorum. yapılabilir mi ?

Hocam merhaba, konunun üzerinden uzun zaman geçmiş. ben Payooner isimli bir banka kuruluşunun hesabını kullanıyorum, asıl olayım amazondan ödeme alıyorum, bunu komisyonsuz bir şekilde temassız ödemelerimde kullanmak. zen.com hesabı oluşturmak yerine payoneer hesabımdaki sanal kartı google pay ile kullanmayı hedefliyorum. yapılabilir mi ?

Son düzenleme:

Hocam artık kimlik ile de kabul ediliyor.

Selamlar hocam, Payoneer'i Google wallet ile kullanabilirsiniz. İlk etapta 100 dolar ödeme alıp kart tahsis ettiriyorsunuz daha sonra gelen kartı direkt uygulamada görüntüleyip add to Google Pay butonunu arıyorsunuz ve ekliyorsunuz.

Öncelikle çok teşekkürler bu güzel başlık için. Ben yurtdışı sanal kartımı google pay ile telefonda kullanmak istiyorum (saatte kullanma kısmına girmeden). Resmi kaynaklardan goodle pay inidirip kullanabilmemmin herhangi bir yolu var mı?

Zen.com a üye oldum, kimlik doğrulamasını da yaptım, para yükledim ve de ne göreyim "zen kart Avrupa ülkeleri dışına gönderilmiyor" gibi bir şey söyleyip kart almama izin vermedi. Parayı geri çektim boş yere 20TL gitti. Keşke yatırmadan önce baksaydım. Şu an yeni uygulama arayışı içindeyim. Redotpay, Payoneer, bybit bunlar acaba işime yarayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…