Türkiye'de Xbox Series X mi daha çok satar yoksa PlayStation 5 mi?

Tam da bu yorumu arıyordum
PS kafeler çok var Türkiye'de. Bizim mahallede tost falan yapan bir arkadaşım var, orada bile PS4'ler kurulmuş. Lakin Xbox kafe hiç yok diyebilirim.

Türkiye'de Playstation'ın daha fazla kitlesi var. Bu yüzden Playstation 5.
İşte bu kitle yüzünden Xbox karşıtlığı var ülkede.

Bence bunu fiyat ve oyunlar belirler. Xbox ciddi bir fiyat avantajı sunarsa öne geçecektir ama sadece bu yetmez. PS5 kadar olmasa da hatrı sayılır düzeyde özel oyun sunması gerek yoksa fiyat avantajı falan dinlemezler
Bu ikisini düzgün bir şekilde yaparsa Xbox daha çok satacaktır ve bilinirliği artacaktır. Diğer türlü mevcut bilinirliğinin de avantajıyla PS5 öne geçer.

Eklemeyi unutmuşum:
The Last Of Us için PS4 alan bir ton insan var çevremde. Playstation eğer exclusive oyun işinde faşistleşir ise PS5 öne geçer.

Bu işten anlayanlar Xbox alir gibi geldi bana ama bu işleri bilmeyenler PlayStation alır.
Hangi iş ? Gerçek oyuncu zaten konsolda 60 hz oyun oynamaz. Alır PC 165 , 240 kaç isterse alır. Konsol alınmasının amacı = Özel oyunlar. Xbox özel oyun sayısı 0 playsitation özel oyun sayısı sayısız

Tabii ki de playstation daha çok satacak fakat bunun sebebi xboxın kötü olduğundan değil ülkemizde playstation daha popüler kitlesi daha çok iki cihazıda beğendim ben fakat tercihimi playstationdan yana kullanacağım..

Önceden beri XBOX taraftarıyım ancak Playstation 5 Türkiye'de maalesef daha aktif. Ama haksız da sayılmazlar. Güzel konsol yapıp kaliteli oyun çıkarmamak (exclusive olarak başyapıt diyebileceğim bir şey yok.) çok büyük bir dezavantaj. Ama şahsen her şartta XBOX alırım.

Arkadaşlar farkındaysanız geri uyumluluk var PS5'te. ABD dışında yok edecek gibi, en azından ilk etapta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox cephesinde geri uyumluluk uzun zamandır var bildiğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…